Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A Sugar Daddyk legvonzóbb tulajdonságai

Írta: Michelle, Dátum: 2022-03-27 20:50:03, Rovat: Sugar Daddy Címkék: ambíció, Bridgerton, elegancia, magabiztosság, nagyvonalúság, Netflix, sugar daddy, tulajdonságok

Melyek a Sugar Daddy legvonzóbb tulajdonságai? És vajon mindezek megvannak-e a filmbéli Anthony Bridgertonban?

A Sugar Daddyk legvonzóbb tulajdonságai

Képzeljük el az ideális Sugar Daddyt! Ha szeretjük a romantikus sorozatokat, akkor például a Netflixen most futó Bridgerton sorozat Anthony-ját biztos, hogy elfogadnánk. Igaz, az ilyen sorozatokban a főhős a végén mindig férjjé válik, mert halálosan szerelmes lesz a hősnőbe, de előtte gyakran van szeretője vagy egyenest szeretői. Vagyis Sugar Daddyként éldegél, amíg meg nem nősül. A sorozatokban ilyenkor aztán megjavulnak az úriemberek, a való életben meg... Hát, nem biztos. 


1. Magabiztosság

A sorozatban ezt a neveltetés, a társadalmi helyzet és a vagyon adja, ami túlságosan is korán hullott a lord ölébe... És ezzel rengeteg kellemetlen kötelesség illetve felelősség is jár. De aki tudatában van a képességeinek, felnőtt a feladathoz, aki vállalja, hogy rengeteg ember sorsáért felel, az menthetetlenül magabiztos lesz. Persze ez könnyen megy át beképzeltségbe és gőgbe... De előfordul, hogy épp a bizonyítási kényszer tesz valakit gőgössé, és ebből a jellemhibából azért ki lehet gyógyulni. 


2. Elegancia

Persze manapság azért nem várjuk el egy Sugar Daddytől, hogy úgy nézzen ki, mint egy angol lord, akinek saját inasa van... Gyönyörűek azok a XIX. századi ruhák, főleg, ha arra gondolunk, hogy nem létezett még mosógép... De az se mindegy, hogy egy adott ruhát tud-e viselni, aki felveszi. (És itt visszautalnék az 1. pontra) Az eleganciához számos más dolog is hozzátartozik, a mozgás, a tetszetős tartás, a környezet, amelyben az illető él... Régen a hintó, a hátasa, ma a kocsija... De olyasmi is, mint a szép beszéd és a finom modor... 


3. Nagyvonalúság és udvariasság

A nagyvonalúságra nem csak anyagi értelemben gondolok: az illető nem lehet szűklátókörű, kukacoskodó, udvariatlan, csúfolódó, irigy, féltékeny... Egy igazi Sugar Daddy jelenlétében a barátnője úgy érezheti, hogy csupa kedvesség és jóindulat veszi körül, hogy figyelnek rá és értékelik. Nem akarják börtönbe zárni, korlátozni, lenyesni a szárnyait. 


4. Inteligencia és humor

Ha inteligenciát mondok, akkor az IQ mellett az EQ-ra is utalok: az ideális Sugar Daddy nem csak gyors észjárású és művelt, hanem jó emberismerő is. Ráérez mások problémáira, és arra is képes, hogy tolakodás nélkül adjon tanácsot. Ahhoz, hogy értékeljék a humorát, persze meg kell találnia a megfelelő közönséget. Minél okosabb valaki, annál nagyobb kihívást jelent érteni a vicceit. 


5. Bátorság és ambíció

Nehezen válik valakiből Sugar Daddy, ha nem rendelkezik ambícióval, főleg, ha saját erejéből küzdötte fel magát egy bizonyos szintre. Persze az se jó, ha egy férfit tejesen elvakítanak a saját hódítási tervei, de az, akinek nincsenek tervei, céljai, általában elég lehangoló. 

Mire gondolok, ha bátorságról beszélek? Persze, olyasmire is akár, hogy egy férfi mer kockáztatni, nem retten meg a kihívásoktól, de arra is, hogy felvállalja az érzéseit és a véleményét. Ritka az olyan nő, akinek a tutyimutyi, gyáva férfiak jönnek be... 


6. Tetszetős külső

Ez persze nem hátrány, de szó sincs róla, hogy egy Sugar Daddynek olyan jóképűnek kellene lennie, mint sorozatunk főszereplőjének. Azért az nem árt, ha sportol valamit és ad magára. Lásd még elegancia... De a magabiztosság és a nagyvonalúság biztosan sokkal fontosabb, mint a szép arc. (Azért talán nem baj, ha a posztot Jonathan Bailey fotójával illusztráltam - a képen Anthony Bridgerton szerepében látható.)