Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Lehet-e több Sugar Daddy az életünkben? És mire vigyázzunk ilyenkor?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-09-19 11:00:27, Rovat: Egyéb

Egy Sugar Daddy - jó, kettő - még jobb. Persze, ha maguknak az úriembereknek nincs ellene kifogásuk, és elég időnk, energiánk, szenvedélyünk van a több partnerrel folytatott valódi kapcsolatra. Nem mindenkinek való műfaj, de van, aki kifejezetten ezt a formációt élvezi.

Tovább olvasom

Apakomplexusa van-e annak, aki idősebb partnert keres?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-09-12 09:00:00, Rovat: Egyéb

Igaz-e az előítélet, miszerint apakomplexussal küzd az a nő, aki jóval idősebb partnert keres? Vagy ennek semmi alapja? Amerikai tudósok felmérést készítettek az ügyben...

Tovább olvasom

Egy film, amelyet minden Sugar Babynek látnia kéne


Írta: Michelle, Dátum: 2017-09-05 09:57:03, Rovat: Egyéb

Mit kezd egymással egy sikeres és gazdag férfi meg egy álmodozó, a mestert csodáló, és szerelemre vágyó lány? A Suburban girl című film reális képet fest az ilyen jellegű kapcsolatokról.

Tovább olvasom

Nem mind Sugar, ami fénylik…


Írta: Michelle, Dátum: 2017-08-29 09:00:00, Rovat: Egyéb

Vannak igazi Sugar Daddyk, és vannak olyanok, akik csak annak látszanak. Hogyan különböztessük meg a valódit a hamisítványtól? És kitől őrizkedjünk különösképp?

Tovább olvasom

Hogyan születik a Sugar kapcsolat?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-08-22 09:00:00, Rovat: Egyéb

Melyek a Sugar kapcsolat alapkövei? Mennyiben különbözik a Sugar más jellegű kapcsolatoktól? És miben hasonlít rájuk?

Tovább olvasom

Az első vacsora – mit csináljunk és mit ne?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-08-15 09:00:00, Rovat: Egyéb

Nem mindegy, milyen az első vacsora: simán megy minden, klassz a kaja, jó a bor és kellemes a beszélgetés, bizsergető a partner, vagy rosszul választunk ételt, akadozik a társalgás, esetleg a kísérőnk a telefonját nézegeti folyamatosan... Néhány tipp a sikeres első vacsorához.

Tovább olvasom

A jó Sugar kapcsolat


Írta: Michelle, Dátum: 2017-08-08 09:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar kapcsolat is attól lesz boldog, mint a több barátság és szerelem: a vidámságtól, az odafigyeléstől. az érzelmek őszinte kimutatásától, az ígéretek megtartásától.

Tovább olvasom

Nyitott szellem és flexibilitás – milyen egy klassz Dugar Daddy?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-08-01 09:00:00, Rovat: Egyéb

A siker és a boldogság titka egy Sugar Daddy esetében is az odafigyelés, a kedvesség és a nyitottság, de van még pár tippünk azoknak, akik bele szeretnének merülni ebbe a csillogó, vonzó emberekkel teli világba.

Tovább olvasom

Kapcsolatot igen, elköteleződést nem!


Írta: Michelle, Dátum: 2017-07-25 09:00:00, Rovat: Egyéb

Ilyen a Sugar életmód: nem igényel állandó együttlétet, minden döntésben kompromisszumot, nem jár folyamatos kontrollal, nem kell egymás családját is belevenni a kapcsolatba, mint egy házasságban, amelyben sokszor az azt létrehozó két ember válik legkevésbé fontossá (meg az, amit ők egyénileg szeretnének).

Tovább olvasom

Mi minden legyen a Sugar Baby táskájában?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-07-18 09:00:00, Rovat: Egyéb

A feneketlen női táska titkai, azaz mi mindenre lehet szüksége egy hölgynek, és konkrétabban egy Sugar Babynek a stílusos túléléshez?

Tovább olvasom

Őszinteség és/vagy hátsó szándékok


Írta: Michelle, Dátum: 2017-07-11 09:00:00, Rovat: Egyéb

3. Fogalmazzuk meg világosan, milyen típusú támogatást szeretnénk, illetve tudunk nyújtani, és ezért mit adunk/várunk. Ne tegyünk úgy, mintha nekünk nem számítanának az anyagiak, vagy, mintha sokkal gazdagabbak, befolyásosabbak lennénk, mint amilyenek vagyunk.

Tovább olvasom

Üzengetünk, üzengetünk? De hogyan?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-06-27 10:00:00, Rovat: Egyéb

Üzenetek cikáznak az éterben, vagy öt-hat csatornán, és csak kapkodjuk a fejünket. Mindenkinek válaszoltunk? Elég udvariasak voltunk? A helyesírás se pocsék? Nem kevertünk össze két embert? Nem kérdezzük már ötödször ugyanazt ugyanattól?

Tovább olvasom

Öt kapcsolatkönnyítő tanács Sugar Babyknek


Írta: Michelle, Dátum: 2017-06-20 10:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar kapcsolatok sem különböznek olyan nagyon a többitől, de vannak pontok, amelyek érzékenyebbek, vagy amelyeket több tévhit környékez, és a tapasztalatlanabbak emiatt elkövethetnek néhány bakit. Milyen tippeket tudunk adni azoknak, akik még nem merültek el egyetlen ilyen kapcsolatban sem, vagy már elkezdték, és sikeresen szeretnék folytatni?

Tovább olvasom

Hol senki nem keres, hol egyszerre többen is…


Írta: Michelle, Dátum: 2017-06-13 09:00:00, Rovat: Egyéb

Hullámhegyek és hullámvölgyek - a társkeresésben is megtapasztalhatjuk, hogy olykor pang a "piac", olykor meg fellendül. Használjuk ki a fellendülést minél jobban!

Tovább olvasom

Mit adhat egy igazi Sugar Daddy a kedvesének?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-06-06 09:00:00, Rovat: Egyéb

Mit adhat egy Sugar Daddy a kedvesének, aminek az biztosan örülni fog? Sok férfi kínlódik, ha ajándékozásról van szó, pedig a nőket nem nehéz elkényeztetni: a legfontosabb, hogy odafigyeljünk rájuk, és tudjuk, mire van szükségük, illetve minek örülnének.

Tovább olvasom

Szakíts, ha bírsz!


Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-30 09:00:00, Rovat: Egyéb

Szakítani senki sem szeret, és csak kevesen tudnak elegánsan... De egy Sugar kapcsolatból bajos csak úgy eltűnni, meg nem is ildomos... Mit tegyünk, ha szakítani szeretnénk?

Tovább olvasom

Ha diszkréten akarod intézni...


Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-16 09:00:00, Rovat: Egyéb

A legtöbb Sugar Daddy és Mommy szereti a diszkréciót. Ha betartunk néhány biztonsági szabályt, akkor nagyobb eséllyel őrizhetjük meg a kapcsolatunk diszkrét jellegét.

Tovább olvasom

Nem csak a vékonyak és hosszú lábúak lehetnek Sugar Babyk


Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-09 10:00:00, Rovat: Egyéb

Sugar Baby nem csak olyan nő lehet, aki megfelel korunk állítólagos szépségideáljának. A férfiak szerencsére nem dőlnek be a divatnak, és saját ízlésüket követik: sokuknak pedig tetszenek a kerek formák, az érzéki női test. Nyugodtan próbálkozzon az is Sugar Babyként, aki ilyen testalkatú: biztos lesznek rajongói, főleg, ha magabiztos, felszabadult, és szereti a saját testét.

Tovább olvasom

Sugar etikett férfiaknak – pár tipp kezdőknek


Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-02 09:00:00, Rovat: Egyéb

Tippek azoknak, akik most kezdenek ismerkedni a Sugar világgal és magukhoz illő hölgyet keresnek. A tiszteletről, a szexről és az ajándékozásról.

Tovább olvasom

Cukor helyett keserű pirula?


Írta: Michelle, Dátum: 2017-04-25 10:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar kapcsolat nevében benne foglaltatik, hogy édesnek kellene lennie, vagyis igazán örömtelinek és kielégítőnek, mert ha nem az, akkor miért is folytatnánk? Semmi sem kötelez arra, hogy kitartsunk egy számunkra megsavanyodott viszony mellett – ahogy múltkor már felsoroltuk, milyen dolgok ijeszthetik el a Sugar Babyket, most a történet másik részét nézzük meg: mi az, ami a Sugar Daddyk számára teszi élvezhetetlenné a kapcsolatot.

Tovább olvasom