Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ha a Sugar partner krízishelyzetbe kerül...


Írta: Michelle, Dátum: 2017-01-17 09:00:00, Rovat: Egyéb

Bármennyire is azt szeretnénk, ha csodálatos támogatónk örökké egészséges lenne, személyes és üzleti problémáktól mentesen élne, vagy ha a fiatal és energikus Sugar Baby sose veszítené el jókedvét és felszabadultságát, természetes, hogy egy tartós kapcsolatban vagy az egyik, vagy a másik félnek olykor nehézségei támadnak. És, ha két ember valamilyen szinten összetartozik, még ha ez egy Sugar kapcsolat is, akkor ez mindkettejük számára próbatétel. Könnyű boldog időkben jó társnak lenni, az igazi értékünk mégis akkor mutatkozik meg, ha problémák adódnak.

Tovább olvasom

Hét szabály nős Sugar Daddyvel való randizás esetére


Írta: Michelle, Dátum: 2017-01-10 09:00:00, Rovat: Egyéb

Írtunk már a Sugar Daddy típusokról: az egyik nagyon gyakori eset, hogy az SD nem független, hanem éppenséggel nős, vagyis a Sugar Baby egy ilyen férfival kapcsolatba kerülve klasszikus szeretői pozícióba kerül. Nem mindenki hajlandó erre, természetesen, de ha mégis úgy alakul, hogy házas partnerrel kerülünk össze, akkor jobb, ha tudjuk, hogy bizonyos adottságokat, korlátozásokat el kell tudnunk fogadni.

Tovább olvasom

Ha egy Sugar kapcsolatban feltűnik a szerelem...


Írta: Michelle, Dátum: 2017-01-03 09:00:00, Rovat: Egyéb

Akármilyen módszereket is követünk, a szerelem nem olyasmi, amit tudatosan el lehetne kerülni, főleg, ha egyébként igen intenzív erotikus/érzelmi viszonyt folytatunk valakivel. Persze nem biztos, hogy amit érzünk, a valódi szerelem, lehet, hogy csak múló rajongás, lehet, hogy erotikus vonzalom, lehet, hogy mély barátság... De mivel a szerelem definíciójában sem értünk egyet, csakis mi magunk dönthetjük el, hogy amit érzünk, az valójában mi, és mit akarunk vele kezdeni.

Tovább olvasom

Híres magyar Sugar Babyk: Zsazsa és a Dolly-nővérek


Írta: Michelle, Dátum: 2016-12-27 09:00:00, Rovat: Egyéb

Milyen volt egy Sugar Baby a húszas években? És milyen a negyvenes-ötvenes években? Magyar származású, Amerikában híressé lett millió dolláros bébik: Gábor Zsazsa és a Dolly-nővérek.

Tovább olvasom

Lehet-e egyensúlyozni a Sugar Daddy és egy fiatalabb pasi között?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-12-20 09:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar kapcsolatokba sok minden belefér, az is, hogy a Sugar Daddynek van felesége, hivatalos barátnője, szeretője, meg az is, hogy a Sugar Babynek van barátja. (Hogy férje lenne, az elég valószínűtlen.) A kérdés persze az, hogy ki mit fogad el, ki mire hajlandó, és ha már két (vagy még több) partner is van képben, akkor mit tudjanak azok egymásról, hogyan kommunikáljunk velük és mennyire legyünk őszinték.

Tovább olvasom

Ne állásinterjúkra járj, a főnökkel beszélj!


Írta: Michelle, Dátum: 2016-12-13 09:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar Daddy nem csak a magánéletünkben lehet fontos, hanem a szakmaiban is. Az utcáról bemenni egy állásinterjúra, vagy az ismerős ismerősének ajánlása alapján megjelenni nagyon más lehet.

Tovább olvasom

Miért más az első randi, ha Sugar kapcsolatot keresel?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-12-06 10:00:00, Rovat: Egyéb

Bármilyen típusú kapcsolatról is beszélünk, az első randiknak vannak általános jellemzőik. Ha egy műfajban kezdők vagyunk, vagy csak az online randizás területén nincs még tapasztalatunk, az első randi még stresszesebb, mint a hagyományos ismerkedésből létrejövő találka. Mit tegyünk, hogy ne kelljen sokszor első randiznunk, hogy találkozásaink ne legyenek kínosak, és hamar megtaláljuk az ideális partnert?

Tovább olvasom

Sugar szüzek?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-29 06:00:00, Rovat: Egyéb

A Sugar életmód nem igazán volt ismert eddig itthon - ennek köszönhetően sokan úgy vágnak bele, hogy semmi tapasztalatuk nincs, minél fiatalabbak, annál valószínűbb, hogy még más, konvencionálisabb kapcsolatokban is kevés időt töltöttek el. Milyen nehézségek merülhetnek fel, ha olyasvalakivel ismerkedünk, aki még nagyon tapasztalatlan?

Tovább olvasom

NSA: a kizárólagosság nélküli Sugar kapcsolat


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-22 09:00:00, Rovat: Egyéb

Az NSA kapcsolat olyasféle, mint a Friends with benefits (barátok extrákkal): a két ember alapvetően kedveli egymást, olykor találkoznak és ha úgy érzik, szeretkeznek is, de nem ígérnek egymásnak semmit, se érzelmileg, se szexuálisan nem kötelezik el magukat, bármikor létesíthetnek hasonló vagy akár szorosabb kapcsolatot is mással, ez nem számít se megcsalásnak, se becsapásnak, se sértésnek. Egyszerűen benne van a pakliban.

Tovább olvasom

Sugar Daddy típusok


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-15 10:00:00, Rovat: Egyéb

Milyen egy igazi Sugar Daddy? Mindenkinek van róla elképzelése, de nem biztos, hogy több típus is eszébe jut. Például ki gondolna a jólmenő kockára, vagy arra, aki igazából feleséget keres? Mert ilyenek is akadnak a kínálatban!

Tovább olvasom

Hány éves korodig lehetsz sugar baby?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-08 09:00:00, Rovat: Egyéb

Csak a huszonéves lányok rúghatnak labdába sugar babyként, vagy az érettebb hölgyeknek is van keresnivalójuk ebben a társaságban? És mi az ideális korkülönbség a sugar baby és a daddy között?

Tovább olvasom

Miért lehet jobb egy Sugar kapcsolat, mint egy házasság?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-05 15:00:00, Rovat: Egyéb

Vannak az ember életében olyan fázisok, amelyekben nincs kedve vagy módja komolyan elköteleződni. Vagy még nincs, vagy már nincs abban az életszakaszban, amikor családalapításra gondolna, vagy mert túl korainak tartja, már túlesett rajta, és nem akar másodszor is nekifutni, vagy egyáltalán nem is vágyik gyerekekre. Esetleg arra sem, hogy valakivel holtomiglan-holtodiglan, illetve a keserves és drága válóperig akarjon élni.

Tovább olvasom

Miért érdemes Sugar Babyként társat keresni?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-04 10:00:00, Rovat: Egyéb

Kellemes külsejű, intelligens, szórakozni szerető fiatal vagy, és nincs kapcsolatod? Esetleg a kortársaiddal nehezebben találod meg a hangot, mint a nálad kicsit idősebbekkel? Szívesen forogsz elegáns társaságban, de eddig még csak diákmunka keretében volt rá alkalmad? Vagy csak a filmekből ismered ezt a vonzó világot?

Tovább olvasom

Érett úriember fiatalt partnert keres – vagyis milyen egy igazi Sugar Daddy élete?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-03 09:00:00, Rovat: Egyéb

Sikeres, beérkezett ember vagy, tele tervekkel? Csinos, intelligens, szórakozni szerető fiatal partnert keresel, akivel kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítanál ki? Szívesen élveznéd egy olyan nő társaságát, akiben még megvan az ijúság tüze, a lelkesedés, az újdonságokra szomjazás, és akinek energiájától te is felfrissülhetsz, időd azonban nincs a személyes ismerkedésre? Nem szeretnél munkahelyi flörtbe bonyolódni, és még nem találkoztál olyan fiatal nővel, aki megfelelne elképzeléseidnek? Diszkrét barátnőre vágysz, aki megérti, hogy a kapcsolatotok milyen határok között működhet? Szívesen segítenéd és kényeztetnéd őt, szívesen mutatnál neki többet a világból? Akkor itt a helyed!

Tovább olvasom

Sugar Baby, Sugar Daddy és társaik – mi mit jelent?


Írta: Michelle, Dátum: 2016-11-02 10:34:00, Rovat: Egyéb

A megegyezés alapú kapcsolat lényege, hogy egy fiatal, kellemes lány vagy fiú időt tölt egy idősebb, tehetős úrral vagy hölggyel, és cserébe élvezi partnere nagylelkűségét – ez általában abban nyilvánul meg, hogy az úr vagy hölgy bizonyos számlákat kifizet helyette, lakbértámogatást ad, vagy a tandíjba segít be, közös utazáson átvállalja a költségeket.

Tovább olvasom