Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sikertelenül keresel Sugar Daddyt? Ez lehet a háttérben...

Írta: Michelle, Dátum: 2017-02-28 09:00:00, Rovat: Sugar Baby Címkék: drámázás, kommunikáció, profil, sikertelenség, trükközés

Akármelyik oldalon is állunk, nem könnyű úgy pozicionálni magunkat, hogy valódi kapcsolat jöjjön létre, és pont azokkal ismerkedjünk meg, akikkel szeretnénk. Ha Sugar Baby jelöltként eddig nem volt sikered a keresgélésben, akkor érdemes végiggondolni, hogy ez vajon miért lehet így, ebben segít ez a poszt. Kijelenteni, hogy az ellenkező nem összes tagja alkalmatlan, senki sem tudja, mit akar, és az egésznek nincs semmi értelme, ugyan lehet, hogy kicsit jót tesz az egónknak, de eredményre biztos nem vezet.

Sikertelenül keresel Sugar Daddyt? Ez lehet a háttérben...

Nézzük a leggyakoribb okokat:


1. Kommunikációs problémák

A kommunikáció szegényessége jellemző lehet magára a profilra (isten ments, hogy azt írjuk bele: most nem jut eszembe semmi...), illetve a bemutatkozó, és válaszlevelekre egyaránt. Aki nem tudja megfogalmazni, hogy mire vágyik, mit szeretne, és milyen ő maga, azzal látatlanban semmit nem tudnak kezdeni a másik oldal képviselői. Jó és szellemes fogalmazók előnyben, a helyesírás sem utolsó szempont, még nem késő csiszolni magunkon, ha eddig ezeket a dolgokat elhanyagoltuk. De ha mi magunk rosszabbak vagyunk írásban, mint szóban, akkor kérjünk segítséget valakitől, aki ebben jobb.

Azok a lányok, akik ahhoz vannak hozzászokva, hogy pusztán a külsejükkel bűvöljenek el egy férfit, nem a mondanivalójukkal, egy online felületen azért egy kicsit meg kell erőltessék magukat. Bármilyen szexi fotók is szerepelnek a profilodon, ha nem megy az írásbeli kommunikáció, akkor sokkal rosszabb esélyekkel indulsz.


2. Nem veszed komolyan az egész keresést

Szeretnél ugyan partnert találni, de annyira azért nem, hogy tudatosan és elszántan keresgélj. Vagy egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy Sugar Baby szeretnél lenni, csak elsőre jól hangzott ez a dolog, de ha a megvalósulás küszöbére érsz, akkor már nem is olyan biztos, hogy ezt akarod.

Ehhez a fajta kereséshez rendszeresség és kitartás kell: például nem hanyagolhatod el a válaszadást, nem intézheted el a levelezőpartnereket kurtán-furcsán, néhány szóval. Ha azt várod, hogy törődjenek veled, akkor meg kell mutatnod, hogy te is képes vagy törődésre.


3. Hiányos, gyenge profil

A proflod nincs kitöltve, vagy nagyon kevés információt tartalmaz. Esetleg még a fotó is rossz minőségű... Az sem segít, ha negatív üzenet jön át róla: úgy érzed, elhanyagolnak, valamilyen tulajdonságod miatt hátrány ér... Túl sokat beszélsz önmagadról, miközben semmi nem szerepel arról, hogy mit vársz egy lehetséges partnertől. Elkeseredett ember benyomását kelted... Ami nyerő lehet: jó, vidám, szexi fotók (de nem kell elmenni a túl dögös felé, lehet, hogy az visszaüt), értelmesen, humorosan megfogalmazott szöveg, vidám összhatás. Ha nem megy egyedül, segítséget is lehet kérni. Itt is nagyon oda kell figyelni a jó helyesírásra, mert az igénytelen szöveg riasztó hatást gyakorol az olvasóra.


4. Primadonnás allűrök

Az első téma ne a pénz legyen. Ne várj azonnal ajándékokat, drága meghívásokat - először igyekezz megismerni az úriembert, és arra figyelj, mi benne a szimpatikus, ne arra, hogy mekkora a vagyona. Minél klasszabb a Sugar Daddy jelölt, annál gyorsabban leveszi, ha a nő, akivel cseveg, találkozik, csak a pénzére kíváncsi.


5. Trükközés a valós adatokkal

Gyakorlatilag minden társkeresőn előfordul, hogy életkort és testi adottságokat illetően a profilok kozmetikázottak: egy kicsit fiatalabb, egy kicsit magasabb, egy kicsit könnyebb lesz szinte mindenki. (Kivéve azokat, akik húsz évesek, 190 magasak és piszkafa termetűek.) A trükközés a fotókra is kiterjed, a 10 évvel korábbi fénykép nem ritkaság. Sugar Babyként azonban nem túl jó stratégia fizikai adottságok tekintetében "szépíteni" a valóságon. Ebben a műfajban meglehetősen fontos a kinézet, ezért aztán ritkán lehet jól kijönni egy ilyen megtévesztő hadműveletből.

Más tekintetben sem érdemes csúsztatni, például nem bevallani, ha van partnered, letagadni a gyerekedet, nagyobb iskolázottságot feltüntetni, mint a valóság... Úgyis kiderül, ha valami nem kerek, és ezzel csak azt éred el, hogy a Sugar Daddy nem fog bízni benned.


6. Felesleges drámázás

Van olyan férfi, akit nem zavar, ha a nők drámáznak körülötte, de nem biztos, hogy próbára kéne tenni a Sugar Daddy türelmét. Se a féltékenység, se a férfira való rátapadás nem vezet kellemes eredményre.