Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Öt Sugar Baby típus - neked melyik tetszik legjobban?

Írta: Michelle, Dátum: 2017-02-14 10:00:00, Rovat: Sugar Baby Címkék: egyedülálló anya, egyetemista lány, sugar baby, Sugar Baby típusok, üzletasszony, veterán SB, vidéki lány

Egyetemista lány, vérbeli üzletasszony, kisvárosi naiva, egyedülálló anya, vagy veterán Sugar Baby? Neked melyik a favoritod?

Öt Sugar Baby típus - neked melyik tetszik legjobban?

A leggyakoribb Sugar Daddy típusokat már bemutattuk, ahogy arról is volt már szó, hogy melyek azok az előítéletek, amelyekkel Sugar kapcsolatra lépő férfiak és nők szembesülnek. De arról még nem volt szó, hogy milyen lányokkal találkozhat egy SD-jelölt: ki-kinek egyéni ízlésére van bízva, hogy melyik típus jön be neki elsősorban. 

Azért vigyázzunk a beskatulyázással, az, hogy valakit egy bizonyos csoportba sorolunk, még nem jelenti, hogy számunkra érdektelen vagy érdekes: ezt csak az illető megismerésekor tudjuk eldönteni. De biztos lesznek, akik egyes típusokat inkább kizárnak, másokat meg előnyben részesítenek.


1. Az egyetemista/főiskolás lány

Általában fiatal, alig huszonéves lányok. Abból kiindulva, hogy bejutottak egy felsőoktatási intézménybe, valószínűleg intelligensek is, bár azért kar és intézmény szerint lehetnek különbségek. Ahogy azt sem derül ki ebből a puszta besorolásból, hogy ambiciózus, tanulni vágyó és sikerorientált lányról van-e szó, vagy a suli kevésbé fontos, inkább a bulizás áll az előtérben.

Ki-ki eldöntheti, hogy neki mi jön be jobban: egy bulira fókuszáló, életvidám, de nem igazán ambiciózus, kissé lusta fiatal, vagy egy olyan, aki komolyan veszi a tanulást - és akkor bele kell kalkulálni, hogy vizsgaidőszakban nem fog ráérni, esetleg máskor se szabad annyira, mint amennyire szeretnénk… Esetleg a két szélsőség közötti személyiség, akinek fontos a tanulás, de azért nem az az első az életében.

A nagyon fiatal lányoknál probléma lehet még, hogy naivak, bizonytalanok, nem tudják, mit is akarnak pontosan, függnek a szüleiktől, akik ellenezhetik a kapcsolatot, vagy éppen hamar szerelmesek lesznek és többet akarnak, mint amennyit a Sugar Daddy nyújtani akar.

Akinek viszont tetszik a mentor szerep, imádja nevelgetni, terelgetni a választottját, sőt, az sem zavarja, ha egy szép nő életében ő az első komoly kapcsolat, annak bejöhet az egyetemista lány, de ez felelősséggel jár.


2. Az üzletasszony

Lehet, hogy még nincs saját vállalkozása, de úgy gondolkodik, mint egy üzletasszony: vagyis esélyes, hogy könnyen megértitek egymást, ha te is az üzleti életben érzed magad otthon. De az ilyen személyiségű nőre esetleg veszélyesebb rábízni bizonyos titkokat, mint egy olyanra, akit nem igazán érdekelnek a befektetések és a tőzsdeindexek.

Meglehet, hogy túlságosan anyagiasnak és törtetőnek fogod találni, ha a szerelemben épp azt keresed, ami a mindennapjaidban nincs meg. Az üzletasszony típus talán túl prózai és kemény lesz, de talán pont erre vágysz - ha például eddigi női partnereiddel soha nem tudtad érdemben megbeszélni a téged foglalkoztató szakmai kérdéseket.

Ahogy az egyetemista lánynak, az üzletasszonynak is lehetnek előnyei és hátrányai... És némelyik nő mind a két kategóriába beleillik.


3. Kisvárosi/vidéki lány

Eszményi Viktória 2017-es verziója? A negyvenesek és ötvenesek biztosan tudják, mire gondolok. De hiba lenne elhinni azt a sztereotípiát, hogy a kisvárosi vidéki lányok mind a hagyományos női szerepek hívei, és az igényeik sokkal szerényebbek, mint amilyeneket a fővárosi nők dédelgetnek magukban.

Vannak ilyenek is, meg olyanok is, akikben végtelen ambíciót fedezhetünk fel, éppen azért, mert úgy érzik, bizonyítaniuk kell, egyrészt az otthon maradottaknak (odahaza ők voltak talán a nagy reménység), másrészt önmaguknak. Az ambíció megnyilvánulhat pozitív vagy negatív formában is, de hogy a vidéki háttér egyenlő legyen a szerénységgel és kisebb igényekkel, az biztosan nem igaz.

És persze tartozhat valaki az 1-es és 3-as kategóriába is, sőt, mind a 3 első kategóriába egyszerre.


4. Az egyedülálló anya

Biztos lesz, aki visszariad attól, hogy egy gyermekes nővel kezdjen kapcsolatot, hiszen lehet, hogy sok korlátozást jelentenek a gyerekek (főleg, ha még nem egészen önállóak), bármikor megbetegedhetnek, vagy lehetnek olyan programjaik, amelyeken az anyának kötelező a részvétel. Nem mindegy, hogy az egyedülálló anya elvált, és az apa is részt vállal-e a nevelésben, esetleg van egy riasztható nagymama, vagy egyáltalán nincs olyan ember, aki besegítene a nőnek.

Akárhogy is, csak olyan Sugar Daddy vállalkozzon kapcsolatra egyedülálló anyával, aki számára nem jelent gondot, hogy megértse: a család az első. Ha van saját gyereke, akkor valószínűleg sokkal inkább alkalmas az ilyen jellegű kapcsolatra, sőt, egymást is segíthetik magánéleti szinten.

Nyilván az anyák se mind egyformák, vannak gondoskodóbbak és kevésbé gondoskodók, vannak türelmesek, és türelmetlenek, egyesek kibékültek az életükkel, mások szenvednek még a válásuk miatt, és így tovább.


5. A veterán

Nem valószínű, hogy magyar körülmények között sok veterán Sugar Babyre bukkannánk, de léteznek olyan nők, akik jó ideje hasonló szerepet töltenek be férfiak mellett. Akik képben vannak a különböző hírességeket illetően, legyenek azok üzletemberek, sportolók vagy politikusok, és egy karóra alapján be tudják lőni kinek-kinek a havi jövedelmét… Nem valószínű, hogy érzelmi drámákba bonyolódnának, nagyon diszkrétek, és nagyon kifinomult az ízlésük.

Biztos, hogy már nem a húszas éveikben járnak, és nagyon figyelnek arra, hogy jó karban maradjanak, a szó mindkét értelmében.


Nos, ezek a főbb típusok a naiváktól kezdve a dörzsölt asszonyokig: ki-ki eldöntheti, melyik irányba indulna legszívesebben…