Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Mitől lesz folyamatosan jó a szex Sugar kapcsolatunkban?

Írta: Michelle, Dátum: 2022-10-09 21:26:38, Rovat: Sugar kapcsolat Címkék: fantázia, könnyedség, rendszeres szex, szexuális élet, újdonság

Hogyan őrizzük meg a szenvedélyt egy Sugar kapcsolatban? A tervezettség, a fantázia, az újdonság és a könnyedség szerepe.

Mitől lesz folyamatosan jó a szex Sugar kapcsolatunkban?

Rengetegen állítják, hogy még a legklasszabb kapcsolatok kezdeti izzása is megkopik az idők során és elkerülhetetlen az unalom jelentkezése. Persze főleg azok aggódhatnak emiatt, akik hosszú távú monogám kapcsolatban gondolkodnak, hiszen kizárólagos, mindig ugyanazzal az emberrel folytatott, kötelességszerű együttlétekben tényleg nem rejlik sok izgalom.

De a Sugar eleve nem arról szól, hogy életfogytig össze vagyunk kötve valakivel. Ugyanakkor az se feltétlen jó ötlet, hogy gyakran váltogassuk a partnereinket, főleg, ha egyébként kedveljük a meglévőt és mellette / vele különleges kalandokat élhetünk át.

Milyen lépésekkel segíthetjük elő, hogy ne lanyhuljon az egymás iránti érdeklődésünk és ne váljon unalmassá a szex?


1. Legyen betervezve, mikor bújunk ágyba egymással.

Az utóbbi időben egyre több tanácsadó biztatja arra a párokat, hogy ne bízzák a véletlenre a szeretkezést, hanem illesszék be a napirendjükbe. Egyébként nem együtt lakó szeretők esetén ez szinte magától így is alakul, hiszen muszáj eltervezniük, hol találkoznak, és már a helyszín jellege magában szokta hordozni az üzenetet, vajon szexre is készülnek vagy sem.

Noha egyesek szerint akkor vagyunk igazán szenvedélyesek, ha spontán tör ránk a vágy, ez inkább egyfajta filmes klisé. Felnőtt, elfoglalt embereknek általában sokkal bonyolultabb az életük annál, mint hogy hirtelen felindulásból egymásnak eshetnének. Ráadásul a tervezett szexre nagyon kellemesen készülni is lehet.


2. Fantáziáljunk közösen.

A készülés egyik fontos eleme, hogy elképzeljük, mi minden fog történni. Ha nem is minden alkalommal, persze, de olykor beiktathatunk közös fantáziát, amit a találkozás előtti napokban osztunk meg egymással. Levelezhetünk, csetelhetünk arról, hogy mi mindent szeretnénk átélni. Sokkal nagyobb lesz a kedvünk, mint ha csak arra várunk, hogy spontán ránk törjön a vágy.


3. Keressük az újdonságot.

Igyekezzünk meglepni egymást, dobjunk be valamilyen ötletet, persze kipuhatolva, a partner ízlését. Túl nagy és sokkoló újdonsággal azért ne rukkoljunk elő, mert lehet, hogy fordítva sül el a dolog, ha a partner nem vevő egy-egy merész húzásunkra. A közös fantáziálás megfelelő terep arra, hogy kitapasztaljuk, milyen irányba érdemes elindulnunk.

Van, akinek már egy vibrátor vagy egy szexi fehérnemű is újdonság, másoknak ennél merészebb kalandok jelentik a fűszert: mindig alaposan átbeszélve és közös megegyezés alapján lépjünk tovább újabb kihívások felé, de ha erős bennünk a kísérletezési vágy, akkor fontos, hogy olyan partnert válasszunk, aki ebben is szívesen vesz részt. A Sugarban azért erre több az esély, mint hagyományos kapcsolatokban.


4. Ne vegyük túl komolyan magunkat.

A jó szexhez felszabadultság és empátia kell, vagyis akkor lesznek jó élményeink, ha ne csinálunk drámát abból se, ha valami nem úgy sikerül, ahogy terveztük. Alapvetően fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, vagyis az a Sugar Baby, aki a külseje miatt szorong, nem lesz laza és nem fogja tudni átadni magát az élvezeteknek.

Ne várjunk tökéletességet se önmagunktól, se a partnertől, mert ez a törekvés csak görcsössé tesz és biztos nem fogjuk jól érezni magunkat. Ha valami nem a terveink szerint sikerül, ne vegyük a szívünkre, lépjünk tovább. Empátiával, humorral a legtöbb helyzetet jól lehet kezelni és még a bénázásból is kellemes élmény kerekedhet.