Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A Sugar kapcsolat mint áthidaló megoldás

Írta: Michelle, Dátum: 2022-06-19 10:52:16, Rovat: Sugar kapcsolat Címkék: átmeneti megoldás, kikapcsolódás, önbizalom, utazás

Nem mindig vágyunk tartós és komoly kapcsolatra, olykor jó lenne valami átmeneti, ugyanakkor stabil és megbízható megoldás. Erre is alkalmas lehet a Sugar.

A Sugar kapcsolat mint áthidaló megoldás

Vannak olyan élethelyzetek, amelyekben jól jöhet egy atipikus kapcsolat, de kifejezetten ilyet kérni egy hagyományos ismerkedés során nem csak borzasztó nehéz, de bunkóságnak is számít. Manapság, a tematikus társkeresők idején már választhatunk appot a céljainknak megfelelően, éppen ezért, ha tényleg nem komoly kapcsolatra vágyunk, viszont senkit nem szeretnénk kihasználni és fontos számunkra  a megbízhatóság, a Sugar megfelelő megoldást jelenthet. 

Milyen helyzetekben érdemes megfontolnunk egy ilyen jellegű, átmeneti megoldást? 


1. Ha nem igazán áll módunkban új emberekkel ismerkedni

Talán rég kialakult baráti körünk van, és mindig ugyanazokat a köröket futjuk, talán kevés az időnk, és tényleg nem is vágyunk komolyabb érzelmi kapcsolatra, viszont szeretnénk valakit, akivel jól érezhetjük magunkat, akivel kikapcsolódhatunk. Sokkal jobb ilyenkor olyan partnert keresni, aki biztosan ráér, ha szeretnénk, aki nem várja el, hogy beleszeressünk és elvegyük feleségül / férjül, ugyanakkor akivel kellemesen el lehet tölteni azt a kevés szabadidőt, ami a rendelkezésünkre áll. 


2. Ha nemrég szakítottunk és még nagyon nem szeretnénk komolyan ismerkedni, de vágyunk az intimitásra

Nagyon nem egyszerű magunkhoz térni egy szakításból, főleg, ha hosszú kapcsolatnak vetettünk véget (vagy éppenséggel az exünk szakított). Egy hagyományos ismerkedés esetén nem lenn fair azzal terhelni a másik embert, hogy mi volt az előző kapcsolatunkban, de egy Sugar partner jó hallgatóság lehet, főleg, ha rögtön az elején nyíltan elmondjuk, hogy mi a helyzet és vállalja a vigasztaló szerepét. Ami olykor nem egyszerű, de egy ilyen kapcsolatban igenis lehet helye. 


3. Ha utazni szeretnénk, de nincs kivel

Nem egyszerű kellemes útitársat találni, lehet, hogy egyetlen barátunk, ismerősünk sem ér rá vagy nem szeretne olyan helyre utazni, ahová mi. Egy Sugar oldalon viszont kereshetünk kifejezetten ilyen célból partnert, aztán már kettőnkön múlik, hogy mi fér bele az utazás alatt ebbe a kapcsolatba és mi nem. Mint ahogy sokszor említettük már, azért az fontos, hogy mielőtt 0-24-ben összekötnénk az életünket valakivel még ha pár nap erejéig is, mindenképp ismerkedjünk meg kötetlenebb körülmények között, mert az csak kalandfilmekben fordul elő, hogy két, egymásnak kezdetben ellenszenves ember az út viszontagságai hatására halálosan egymásba habarodik. 


4. Ha tartalmas élményre vágyunk valakivel, aki egyébként nem a mi ligánkban játszik

Ne tagadjuk, ez is benne van a Sugar pakliban. Lehet olyan partnerünk, akit a civil életben sose ismertünk volna meg, vagy mert más korosztály, vagy mert más társadalmi körökben forog... Esetleg esélyt se kaptunk volna más körülmények között. Aztán még az is kiderülhet, hogy sokkal inkább illünk egymáshoz, mint elsőre gondoltuk volna, mert ha külsőségekben, státuszban különbözünk is, vannak jellembeli dolgok, amelyek összekötnek. 


5. Ha kell egy kis önbizalom-építés

Olykor elég, hogy flörtöljünk valakivel, randizzunk párszor, és mindjárt más embernek érezzük magunkat, akkor is, ha ebből nem lesz semmi komolyabb. A Sugar tapasztalat megadhatja azt a lökést, amire szükségünk van ahhoz, hogy akár komolyabban is ismerkedni kezdjünk. Megszabadíthat a gátlásainktól, megkönnyítheti a kapcsolatteremtést.