Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sugar és női orgazmus

Írta: Michelle, Dátum: 2022-06-12 10:57:59, Rovat: Sugar Mommy Címkék: érett nők, női orgazmus, sugar boy, Sugar Mommy

Mit tegyen egy érett asszony, ha még sose volt orgazmusa, se igazán élvezetes szexuális élete, és szeretné ezt pótolni?

Sugar és női orgazmus

Nemrég mutattak be egy filmet (Good Luck To You, Leo Grande), amelynek lényege, hogy egy érett korú nő megözvegyülése után úgy dönt, szexuális felfedezőútra indul a soha meg nem tapasztalt orgazmus megtalálása céljából. Egy 30 évvel fiatalabb férfi segítségét veszi ehhez igénybe. A nőt Emma Thompson játssza, és a témafelvetés sokak számára kényelmetlen, hiszen nem illik arról beszélni, hogy hány nő nem tapasztal meg orgazmust élete nagy részében és arról sem, hogy vajon ebben mit segíthetnek a férfiak... Vagy hány férfi kell ahhoz, hogy egy "macerásabb" nő végre megtapasztalja, milyen az igazi gyönyör. 

A filmben a férfi (Daryl McCormackeszkort, de a kapcsolatuk engem inkább Sugar viszonyra emlékeztet, hiszen rendszeresen találkoznak és érzelmi kötelék is létrejön köztük, egy mélyebb szexuális kaland nem is működhetne másképp. A férfi sokkal többet tesz, mint szimplán szexel a nővel: önbizalmat ad neki, táncol vele, oldja a gátlásait... És nyilván a nő is hatást gyakorol a srácra. 

De miért gondolom ebből kiindulva, hogy a Sugar kapcsolatok jó hatással lehetnek a női orgazmusra? 

A filmbéli példánál maradva: egy jóval 50 fölötti asszony hagyományos úton is teremthet szeretői kapcsolatot, de nem egyszerű pont olyan partnert kifognia, aki igazán ért az örömszerzéshez, van elég ideje és türelme hozzá, ugyanakkor eléggé potens is ahhoz, hogy a hölgy minden kívánságát kielégítse. Egy 30-as Sugar Boy erre pont megfelelő jelölt lehet. Biztos, hogy nem fog önző módon csak a saját gyönyörével foglalkozni, és jó esetben megvan az a háttértudása, tapasztalata, ami megkönnyíti a Sugar Mommy számára gátlásai feloldását.

Ehhez kevés maga a szex, ehhez kapcsolatot kell építeni, ugyanakkor nem biztos, hogy egy hagyományos kapcsolat minden aspektusa kedvező lenne egy ilyen önismereti úton. Ha már meg akarunk felelni a partnernek, meg akarjuk őt tartani, akkor elkezdünk kompromisszumokat kötni és megint nem jutunk el a kívánt gyönyörökig. 

De fiatalabb Sugar Babyk számára meg egy érettebb férfi lehet jó megoldás, ha arról van szó, hogy meg szeretnék találni saját gyönyörük kulcsát. Noha a dolog mindig ott kezdődik, hogy saját magunknak tudjunk örömet szerezni, egy tapasztalt partner segítsége sosem árt. És az érettebb, de szexuálisan nyitott férfiak között viszonylag sok az olyan, aki még nagyobb örömét leli abban, hogy kielégítse a partnerét, mint abban, hogy ő maga kielégüljön. 

Akármilyen korosztályról is legyen szó, persze ehhez egyrészt a nő nyitottsága, őszintesége, bátorsága kell, hiszen nem egyszerű megnyílni azzal kapcsolatban, hogy vannak nehézségeink az orgazmus elérésében), másrészt a férfi őszinte érdeklődésére, tapintatára, türelmére is nagy szükség lesz. De más és más okokból mindkét esetben jó esély van arra, hogy a nem hagyományos kapcsolat és a korkülönbség segít az akadályok leküzdésében. Ami biztos nem működik, az az alkalmi próbálkozás: egy nehezen elélvező nő számára nincs olyan partner, aki varázsütésre megoldja a problémáit, hiszen az egész kérdéskör jóval összetettebb. 

Szinte biztos, hogy az érzelmi kötődés valamilyen szintje kell hozzá, és a komoly előjáték, a csókolózás és a kitartó partner által nyújtott orális szex általában alapvető ahhoz, hogy egyszer csak bekövetkezzen az áttörés. De attól, hogy egyszer megtörtént, még nem fog automatikusan újra és újra sikerülni: az is hosszú folyamat, hogy a sikerességi rátát növeljük. Vagyis az elköteleződés, a viszony tartós fennállása mindenképp fontos faktoroknak számítanak.