Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sugar Daddyk és csillagjegyek - 2. rész

Írta: Michelle, Dátum: 2018-07-24 10:00:00, Rovat: Sugar Daddy Címkék: csillagjegyek, horoszkóp

A skorpió megeszi az ikreket reggelire? Milyenek a különböző csillagjegyekhez tartózó Sugar Daddyk? Ki udvarol virággal, ki szeret utazni, kitől ne várjunk kizárólagosságot, és ki az, aki önzetlenül segít?

Sugar Daddyk és csillagjegyek - 2. rész

Legutóbb az első hét csillagjegyet vizsgáltuk abból a szempontból, kiből milyen Sugar Daddy válna - persze nem feltétlenül komolyan, inkább csak játékosan, hiszen egy-egy csillagjegyhez nagyon sokféle típusú ember tartozhat. De nézzük, miket szokás mondani a skorpióról és társairól.


Skorpió: október 23-november 22.

Abban általában mindenki egyetért, hogy a skorpió elég szenvedélyes jegy, akár férfiról, akár nőről legyen szó. A skorpió Sugar Daddy nem lesz se unalmas, se fantáziátlan szerető: imádja a szexet és minden érdekli, ami ezzel kapcsolatos. Érzékisége azt sem zárja ki, hogy egyszerre több partnere is legyen. Noha a skorpiót féltékenynek tartják, jópár ellenpélda alapján azt kell mondjam, inkább lojalitást, mint szexuális hűséget vár a partnerétől.

Jellemzőek rá a hangulatváltozások és ha haragszik valakire, akkor nem egykönnyen bocsát meg, viszont ok nélkül nem is szokott neheztelni. A szerelemben is szenvedélyes, olykor végletes, de mindig egyéniség marad, nem válik társfüggővé. Munkáját komolyan veszi és fontosak számára a sikerek, van érzéke a pénzhez, nagyvonalú, de nem jellemző rá az esztelen költekezés. Ritkán bókol, de ha megteszi, az biztos őszinte a részéről.


Nyilas: november 23- december 21.

A nyilas férfi tipikus Sugar Daddy lehet, az a fajta, aki szeret több barátnőt is tartani, vagy gyakran váltogatja a szeretőit, de ha van is állandó partnere, akkor sem érzi magát elkötelezettnek. Igazi agglegény típus. Szeret utazni, kalandokba bocsátkozni, ismerkedni. Sármos és optimista, imád beszélni. A társaság központja, nem jelent gondot számára, hogy az ujja köré csavarja az embereket.

Ő az a fajta udvarló, aki elhalmozza a hölgyeket mindenféle kedvességgel, virágot, csokit, ékszereket vesz, gyakran telefonál, és még a levélírás se jelent számára különösebb kihívást. Ezért az online társkeresés is ugyanolyan könnyű terep számára, mint a hagyományos ismerkedés. A féltékenykedést nem szenvedheti, bár inkább csak nevet rajta, nem veszi komolyan.


Bak: december 21-január 19.

A bak nem könnyű partner: jellemző lehet rá a munkamánia. Csökönyös és céltudatos, nagyra tör, de nem szeret kockáztatni. Inkább kemény munkával ér el sikereket, mint kreativitással. Sokan ridegnek és megközelíthetetlennek tartják, de valószínűleg csak nehezen nyílik meg.

Fontos számára az érzékiség, de szereti, ha ő irányíthat, ezért inkább nála fiatalabb partnernőket keres, akik akár még hálásak is lehetnek azért, hogy tanítgatja őket. Ha valaki megtetszik neki, akkor képes erőszakosan nyomulni és nehezen veszi tudomásul, ha az érdeklődése nem talál viszonzásra.


Vízöntő: január 20-február 18.

A vízöntő férfi nem üldözi a nőket, inkább megvárja, hogy őt válasszák. Ugyanakkor szeret keresgélni, és nehezen állapodik meg. Hangulata változékony, hol túláradóan vidám, hol melankolikus: igényli a bátorítást. Szeret tervezgetni, utazni, nagyszerű útitárs. De ő az, aki egyik pillanatban gazdagabb, a másikban szegényebb, nem jellemző rá a stabil anyagi helyzet.

Érzékeny a szociális problémákra és legszívesebben megmentené a világot, kedves és nagylelkű.


Halak: február 19-március 20.

A halak férfi álmodozó, szeret tervezgetni, de nem mindig elég kitartó a megvalósításhoz. Szívesen utazik, általában spontán módon. A halak között sok a művész, az érzékeny, és olykor kevéssé kiszámítható ember.

Olyan hölgy való neki, aki nem veszi halálosan komolyan a vele folytatott kapcsolatot, mert a halak férfi szeret hódítani, amikor pedig megkapta, amit akart, hamar tovább is áll. Ha le is köti magát valaki mellett, mindig folytatja a kalandozást. Segítőkész, ha olyanja van, bármit megtesz a barátaiért, és még azt se várja el, hogy hálásak legyenek érte.


Ezzel minden csillagjegyet végigvettünk - érdekes lehet megfigyelni, hogy a Sugar Daddy jelöltek jelleme mennyiben felel meg a leírásoknak.