Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Mitől tűnsz ki a tömegből Sugar Babyként?

Írta: Michelle, Dátum: 2018-07-31 18:21:50, Rovat: Sugar Baby Címkék: érettség, magabiztosság, nyitottság, odafigyelés, sugar baby profil, sugar daddy

Sok a profil, és kevés az idő: mitől lesz különleges egy Sugar Baby a társkereső Sugar Daddyk szemében? Vajon a külső, vagy a belső értékek mérvadóbbak?

Mitől tűnsz ki a tömegből Sugar Babyként?

Ha egy társkeresőn fel akarunk tűnni, kicsit más módszereket kell majd alkalmaznunk, mint egy bárban, ahol ahhoz a nőhöz mennek oda a férfiak, aki egyedül táncol, mosolyog és szemkontaktust létesít... Persze úgy is fel lehet tűnni, ha egy sarokból figyeljük az eseményeket, de a felmérések szerint jóval kisebb az esélye, hogy egy visszafogott nőhöz bárki is odamenjen... Mindazonáltal léteznek olyan férfiak, akik éppen a visszafogott nőkre buknak.

De nézzük, mitől lesz különleges egy Sugar Baby a sok hasonlóképp csinos és szexi fiatal lány között. Mivel keltheti fel egy érett férfi figyelmét?


1. Magabiztos viselkedés

Egy fiatal lány esetében ez igen ritka - és most ne a túlzott magabiztosságra, a beképzeltségre gondoljunk, hanem arra, amikor egy lány tudja, hogy mik az értékei és ennek megfelelően viselkedik. Szerény, de nem álszerény, öntudatos, de nem arrogáns, határozott, de nem öntelt. A fiatalok sokszor éppen a magabiztosság hiánya miatt viselkednek úgy, mintha mindent jobban tudnának, mások viszont bevallottan bizonytalanok és önbizalomhiányosak.

Még felnőtt, érett korban is ritka az egészséges magabiztosság, úgyhogy ha egy fiatal rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, az biztos kiemeli a tömegből. Az élethez való hozzáállás jól belőhető a bemutatkozó szövegek alapján, sokat elárul a profilkép is, és pár levélváltás alapján már érezhető, ki mennyire tekinthető érett személyiségnek.2. Érett gondolkodás

A két dolog persze összefügg: igen ritka a józan és érett gondolkodású fiatal lány, bár még mindig több van, mint amennyi fiú... Egy negyvenes-ötvenes Sugar Daddynek viszont nincs türelme olyan partnerre, aki még tiniként vihorászik, és akivel nem lehet normális beszélgetést folytatni. Lehet, hogy egy-két alkalom erejéig még elég a szépség és a csinos alak, de hosszabb távon csak azok lehetnek érdekesek, akik komolyan is tudnak gondolkodni, és akikkel meg lehet beszélni szinte bármit. Valószínű, hogy a hamar felelősséget vállaló, hamar önállósodó lányok sokkal felnőttesebben gondolkodnak, mint azok, akik nem akarnak kinőni a gyerekkorból.3. Az odafigyelés képessége

Manapság nagyra értékelt tulajdonság, mivel annyi minden vonja el a figyelmünket: ha valaki képes arra, hogy 100%-ig odafigyeljen a partnerére és valóban meghallgassa, vigaszt nyújtson, támogassa érzelmileg és intellektuálisan, az bizony nagyon eltér az átlagtól. Az odafigyelés képességét lehet fejleszteni: ha túl szétszórtak vagyunk, azon javíthatunk különböző gyakorlatokkal. Ne akarjunk mindent egyszerre megélni és befogadni, ha pedig a Sugar Daddyvel vagyunk, akkor csak rá összpontosítsunk.

Ez a levelezésre is vonatkozik: ha válaszolunk egy levélre, akkor ne tudjuk le sietősen és ne kerüljük meg az általa feltett kérdéseket. Az odafigyelés persze akkor működik igazán, ha kétirányú: ha csak az egyik fél figyel a másikra, és az ő igényei háttérbe szorulnak, akkor az a kapcsolat nem fog működni.


4. Nyitottság a világ dolgaira

Az érett gondolkodás egyik összetevője lehet, de nem feltétlen minden éretten gondolkodó embert érdeklik a különböző társadalmi, kulturális, üzleti kérdések. A Sugar Daddyk nagyrészt üzletemberek, esetleg orvosok, ügyvédek, mérnökök, értelmiségiek: olyan partnert keresnek, akivel a munkájukról és a világ általános problémáiról is lehet beszélgetni. Még ha a Sugar Baby nem is túl tájékozott, akkor is fontos, hogy legyen benne tudásvágy és szívesen bővítse ismereteit.


5. Összhang önmagunkkal

Ebben benne foglaltatik a magabiztosság, de az is, hogy tudjuk, mi való nekünk és mi nem, milyen a személyiségünk, és mit szeretünk: ne próbáljunk másnak tűnni, mint amik vagyunk. Legyünk elégedettek a testünkkel és az adottságainkkal, hozzuk ki magunkból a maximumot, de ne görcsöljünk rá arra, hogy mindenkinél csinosabban vagy szexisebben nézzünk ki. Ez sokszor épp, hogy elriasztja a komolyabb férfiakat. Ne azzal tűnjünk ki, mert az átlagnál több bőrt mutatunk és erősen sminkelünk, inkább maradjunk természetesek és csak sejtessük, hogy mi minden rejlik bennünk.