Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nem csak a vékonyak és hosszú lábúak lehetnek Sugar Babyk

Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-09 10:00:00, Rovat: Sugar Baby Címkék: kerek formák, magabiztosság, öltözködés, testalkat

Sugar Baby nem csak olyan nő lehet, aki megfelel korunk állítólagos szépségideáljának. A férfiak szerencsére nem dőlnek be a divatnak, és saját ízlésüket követik: sokuknak pedig tetszenek a kerek formák, az érzéki női test. Nyugodtan próbálkozzon az is Sugar Babyként, aki ilyen testalkatú: biztos lesznek rajongói, főleg, ha magabiztos, felszabadult, és szereti a saját testét.

Nem csak a vékonyak és hosszú lábúak lehetnek Sugar Babyk

A rendelkezésre álló fotók is sokakat tévesztenek meg abban a tekintetben, hogy kinek lehet esélye Sugar Babyként boldogulni: alig találni kerekebb, alacsonyabb, kevésbé babás arcú fényképeket ebben a témában.

Pedig, ahogy minden más párkapcsolati területen, a Sugar világban is ott a helyük azoknak a lányoknak, nőknek, akik tudatában vannak saját szépségüknek, vonzerejüknek, noha nem felelnek meg a mai társadalom állítólagos szépségideáljának. Amely szépségideál egyébként az egyes férfiak ízlésétől tökéletesen eltérhet.

Vagyis: nem kell se nagyon fiatalnak, se nagyon hosszú combúnak, se vékonynak, se magasnak lenni. Ez nem divatbemutató, nincs kötelező testzsírindex, a lényeg, hogy szexisek legyünk, ápoltak, érdekesek, izgalmasak. És mindez akkor működik, ha megvan hozzá a megfelelő magabiztosságunk.

Nem szeretem azt a kifejezést, hogy Plus Size, bár vannak ennél rosszabbak is: de ha a Plus Size 38-as méretnél kezdődik, akkor nincs miről beszélnünk. A még orvosi fogalmak szerint is normális testalkatú nőket méret felettieknek tekinteni szembemegy a józan ésszel, és semmi másra nem jó, mint a nők elbizonytalanítására.

Szerencsére a heteró férfiak között bőven akad olyan, aki ezt ugyanígy gondolja, sőt, nem kevesen imádják a kerek formákat (miért is ne tennék, hiszen biológiailag ez van beléjük programozva), és nagyon szívesen ismerkednek olyan nőkkel, akiken, ahogy régebben mondták, van mit fogni.


Ha úgy érezzük, hogy mi ebbe a kerekdedebb csoportba tartozunk, ezekre a dolgokra érdemes figyelnünk:


1. Magabiztosság, önmagunk elfogadása

Ez persze nem olyasmi, amire csak úgy szert tesz az ember, mert törekszik rá: ha nem otthonról hozzuk, akkor meg kell érte dolgoznunk. Lehet, hogy pszichológus vagy más terapeuta segítségével sikerül, de lehet, hogy egy-két kellemes férfi partner pont elég ahhoz, hogy minden ostoba hiedelmet elvessünk, amely szerint az igazi nő kis fenekű, lapos a hasa és vékony a bokája…

A magabiztosságot táplálhatja saját testünk alaposabb megismerése, amiben például segíthet, ha erotikus fotókat készítünk magunkról, akár csak saját örömünkre. Sokat tanulhatunk ebből a tapasztalatból arról, hogy milyen rejtett szépségeink vannak.

Ne a többi nőhöz akarjunk hasonlítani, ne kívánjuk magunktól, hogy teljesen más testalkatunk legyen, mint ami van, mert arra is bőven létezik igény, amilyenek mi vagyunk (még a sokak által erős túlzásnak tartott alkatoknak is vannak rajongóik). Fogadjuk el önmagunkat, és ne olvassunk sok női magazint, amelyben minden második oldalán az szerepel, hogy miként lehetne lefogyni. Mindez nem jelenti azt, hogy engedjük el magunkat és direkt ne figyeljünk az egészségünkre, de ne az étkezés és a súlyunk körül forogjon a világ.


2. Öltözködés

Ne törődjünk a divattal, amelynek tervezői nem törődnek velünk. Sok divatőrület kifejezetten a vékony nőket célozza csak meg, nekik könnyebb is ruhát tervezni… (Meg a nők rossz érzéseire több iparág is épül, hiába várjuk, hogy majd emberiességből lemondanak hatalmas bevételeikről…) Ami épp trendi, és bizonyos nőknek jól áll, az hozzánk esetleg egyáltalán nem illik, viszont bőven akadnak olyan darabok, stílusok, amelyekben mi nézünk ki sokkal jobban.

Hangsúlyozzuk a szépségeinket, emeljük ki azt, amire igazán büszkék vagyunk, isten ments, hogy a számok iránti bűvölet miatt kisebb méretet vegyünk, mint amekkorába tényleg beleférünk: nagyon illúzióromboló, ha látszik, hogy úgy kellett beletuszkolnunk magunkat a ruhába. Ugyanakkor nagy lebernyegeket, mindent eltakaró ruhákat se használjunk. Tudatosan vásároljunk, vadásszunk olyan darabokra, amelyek valóban jól állnak nekünk – akár kiránduljunk Ausztriába vagy Németországba, ahol sokkal inkább odafigyel a ruhakereskedelem a kerekebb nőkre, sokkal nagyobb a választék a nekik való ruhákból, és minőségi cuccokat vehetünk.

Annyi biztos, hogy a férfiakat nem érdekli az aktuális divat, azt viszont érzékelik, hogy mennyire áll jól nekünk, amit viselünk. Csak az összhatást látják: az legyen megnyerő.


3. Ne rejtegessük, hogy milyen a valódi alkatunk

A társkeresősre a valóságnak megfelelő, aktuális fotókat töltsünk fel: hiába gondoljuk, hogy jobban néztünk ki 10 kilóval könnyebben… Bár hozzáteszem, saját tapasztalat, hogy a kerek formákat kedvelő férfiak 10 kiló plusz vagy mínuszt észre se vesznek, vagy ha észreveszik is, nem zavarja őket. Soha nem találkoztam még olyannal, aki ennyi súlykülönbség miatt elvesztette volna az érdeklődését.

Ha nem vagyunk átlagosak vagy vékonyak, ne is akarjunk olyan férfit megfogni, aki ilyen nőkre bukik: csak kellemetlen élmények várhatnak ránk. Ahogy már említettem, a kerekebb formáknak jó népes tábora van, és sokszor a kifejezetten sportos, arányos, jó pasik között is. De akadnak köztük vékonyak, alacsonyak, meg mackósak is: nem a férfi alkata fogja eldönteni, hogy mi tetszik neki egy nőben.

Ha valakinek kételyei lennének, nézze meg Pierce Brosnant és a feleségét. Brosnannál jobb pasi azért kevés akad, és a felesége minden, csak nem vékony cicababa.


4. Ne vegyük személyes sértésnek, ha nem tetszünk valakinek

Ha a profilunkban stimmel az alkati leírás és a fotónk is megfelel a valóságnak, akkor aligha kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy férfi túl nagydarabnak talál egy randin: hiszen már előre tudhatta, hogy nézünk ki. Éppen ezért nem érdemes szerintünk „kedvezőbb” képet nyújtanunk, mint amilyenek vagyunk.

Ha viszont mi szólítunk meg egy Sugar Daddy jelöltet, kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy az alkatunk miatt utasít vissza, de nyugi: ilyen vékony nőkkel is megtörténik, ugyanis ők sem tetszenek mindenkinek.

Ha elfogadjuk, hogy senki sem lehet mindenki számára vonzó és tökéletes, akkor sokkal könnyebb lesz belevágnunk a Sugar társkeresésbe: nem mindenkinek kell ugyanis megfelelnünk, csak a jövendő saját partnerünknek.