Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sugar etikett férfiaknak – pár tipp kezdőknek

Írta: Michelle, Dátum: 2017-05-02 09:00:00, Rovat: Sugar Daddy Címkék: ajándékozás, sugar baby, Sugar etikett, szex, tiszteletadás, udvarlás

Tippek azoknak, akik most kezdenek ismerkedni a Sugar világgal és magukhoz illő hölgyet keresnek. A tiszteletről, a szexről és az ajándékozásról.

Sugar etikett férfiaknak – pár tipp kezdőknek

Ahogy már többször említettük, sok a félreértés a Sugar életmóddal és társkereséssel kapcsolatban –  és néha még azok is zavarban vannak a fogalom meghatározását illetően, akik már regisztráltak. Az alapvető kifejezéseket egy korábbi posztban már elmagyaráztuk, most nézzünk pár viselkedési tanácsot, ami megkönnyítheti a társkeresőn való időtöltést, az ismerkedést, és sikeressé tehet minket. A bejegyzés elsősorban Sugar Daddy jelölteknek szól.


1. Közeledjünk tisztelettel a Sugar Babykhez!

Bármennyire is evidensnek tűnik, hogy a tisztelet és a kedvesség alapvető, más, kevésbé félreérhető szándékú társkeresőkön is találkozhatunk olyan férfiakkal, akik nem tisztelettel közelednek, meg akarják maguknak spórolni az udvarlást, megjegyzéseket tesznek, azonnali találkozást követelnek, sőt, azonnali szexet akarnak, lekezelően írnak, rosszul reagálnak a visszautasításra.

Persze a tisztelet legyen kölcsönös, ez egyértelmű, de mivel a férfiak szoktak kezdeményezni, és ők a rámenősebbek legtöbb esetben, a nők pedig érzékenyebbek mindenféle beszólásra, talán indokolt ezt megemlíteni. Ráadásul vannak olyanok a férfi társkeresők között, akik szívesen részesülnének a Sugar Babyk kegyeiben, de magát a műfajt és a benne megjelenő nőket nem becsülik.

Előfordul mindenkivel, hogy csalódás éri, hogy úgy érzi, becsapták, mert nem azt kapta, amire számított, lehet, hogy valóban be is csapták, és ettől felháborodik, de mindez nem indokolja, hogy megkeseredjen, és olyanokon töltse ki a mérgét, akik nem tehetnek arról, hogy egy társnőjük nem viselkedett szépen, vagy egyszerűen csak nem felelt meg a férfi elvárásainak.

A kedvesség nem gyengeség, az udvarlás nem ment ki a divatból, és minden emberi lény tiszteletet érdemel, akár szegény, akár gazdag, akár férjhez akar menni, akár Sugar Babyként képzeli az életét…


2. Ne várjuk el a szexet!

A Sugar Baby nem eszkort lány, bár sokan összetévesztik a két dolgot. A Sugar kapcsolat, ahogy a neve is mondja, kapcsolat, és nem arról szól, hogy a nő pénzért szexel a férfival. Ennél sokkal összetettebb és bonyolultabb, sőt, az is belefér, ha nincs szex egyáltalán, bár ezt sokan erős kétkedéssel fogadják, de léteznek úriemberek, akik elsősorban minőségi társaságra vágynak egy kellemes nővel, és nem szenvedélyes szeretkezésekre.

A Sugar Baby nem hivatásos, mondhatni „hétköznapi” nő, valószínűleg tanul vagy dolgozik valahol, esetleg egyedül neveli a gyerekét, partnere is lehet, és valódi kapcsolatra vágyik, nem fél órás alkalmakra, amelyekért megfizetik. Az egy másik műfaj, másutt lehet rá alanyt keresni. (És nem is nehéz találni. Mindenesetre sokkal könnyebb, mint egy klassz Sugar Babyt.)


3. Ne kezdjünk ajándékozgatni, amíg meg nem ismertük egy kicsit a hölgyet!

Bármekkora is a kísértés, amíg nem ismerkedünk meg igazán, addig ne adjunk virágon és csokoládén, vagy hasonló, jelképes ajándékokon kívül semmi értékeset. Nagy az esélye, hogy ha túl hamar kezdünk bőkezűen viselkedni, azt később megbánjuk. (Főleg, ha erőnkön felüli bőkezűséget mutatunk.)

Ha elhamarkodjuk az ajándékozást, egyrészt növelhetjük annak az esélyét, hogy csak az anyagiak miatt marad mellettünk egy hölgy, vagy neki lesz kellemetlen, mikor úgy dönt, hogy mégsem szeretne velünk kapcsolatot: ne akarjuk előre lekötelezni, és főleg ne akarjuk megvásárolni a vonzalmát. Nekünk is keserű érzés lesz, ha olyan nőre költöttünk, akiről kiderül, hogy vagy nem az, akinek képzeltük, vagy nem akar bennünket.

Mindez annak ellenére igaz, hogy léteznek romantikus elképzelések arról, hogy miként bolondultak meg nagy államférfiak is egy-egy nőtől anélkül, hogy valaha is beszéltek volna vele, és milyen drága ajándékokkal próbálták elcsábítani. Akinek nagy értékű ajándék kell ahhoz, hogy elcsábuljon, azt ritkán fűtik őszinte érzelmek.