Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Csábítás Sugar Baby módra

Írta: Michelle, Dátum: 2018-10-16 16:51:40, Rovat: Sugar Baby Címkék: csábítás, kommunikáció, mohóság, öltözködés, önkritika, smink, szex

Csábító Sugar Babyk: mire figyeljünk, ha egy férfi figyelmét hosszabb távon is le szeretnénk kötni.

Csábítás Sugar Baby módra

Miben különbözik egy Sugar Baby eszköztára más nőkétől, ha csábításról van szó? Ha egy egyéjszakás kalanddal hasonlítjuk össze (ami a nőknek ritkán lebeg a szemük előtt célként), akkor fontos, hogy a férfi érdeklődését tartósan lekössük. De ez a komoly kapcsolatokra vágyóknál is így van. Ami egy Sugar kapcsolatban nem számít, például, hogy mennyire stimmel az életvitelünk, melyikünk tud főzni, vagy, hogy el tudjuk-e képzelni, hogy együtt lakjunk, az pedig nem is a csábítás tárgya.

Léteznek általános "igazságok" a csábítással kapcsolatban, az egyik ilyen, hogy soha ne fussunk a férfiak után, inkább érjük el, hogy ők rajongjanak értünk, legyünk magabiztosak és lazák, ne hagyjuk, hogy rosszul bánjanak velünk, sőt, legyünk meggyőződve arról, hogy mi vagyunk a főnyeremény.

Néhány tipp a sikeres csábításhoz:


1. Sose öltözzünk túl kihívóan!

Legyünk csinosak, de nem mutassunk meg azonnal majdnem mindent! A rövid szoknya és a túl mély dekoltázs persze hat a férfiakra, de hamar el is száll a varázsa. Sokkal izgalmasabb fokozatosan megismerni egy nőt, mint mindjárt tálcán kapni.

Nem kell túlöltözöttnek sem lenni, mindjárt a legjobb ruhánkban randira menni, főleg, ha csak egy kávézásról van szó. És bármennyire is csinos a magassarkú, azért annyira ne legyen magas, hogy csak botladozni lehessen benne, és plázacica kinézetünk legyen tőle. Persze, van, akinek ez jön be, de a legtöbb Sugar Daddy jelöltnek biztosan nem.


2. Ne aggassuk magunkat tele bizsuval és ne sminkeljünk erősen!

Nem a bizsuval van a baj, léteznek szép darabok, de ha agyon vagyunk ékszerezve, az nem elegáns. Ugyanígy a végletekig kiszedett szemöldök, a műszempilla és a sok réteg smink sem ízléses. Az igazán szép sminket szinte látni sem lehet, legfeljebb a rúzs feltűnő. Vagy tökéletes a sminkünk, vagy ne is használjunk make-up-ot: a amatőr módon kisminkelt női arc sokkal kevésbé vonzó, mint a természetes szépségében ragyogó fiatal bőr.


3. Ne legyünk mohók!

Ne együnk és ne igyunk túl sokat, és ne akarjunk vallomást kicsikarni a férfiból. Inkább éreztessük vele, hogy nem sietünk sehová, elégedettek vagyunk az életünkkel és nincs szükségünk rá. Senkit nem vonz, ha valaki kétségbeesetten meg akarja szerezni őt, bár sok romantikus történet sugallja, hogy mindenki erre vágyik. A férfiak biztos nem. Akkor tartanak egy nőt vonzónak, ha az önállónak és derűsnek látszik.


4. Ne kritizáljuk önmagunkat!

Ne úgy próbáljunk bókokat kiprovokálni a férfiakból, hogy magunkat pocskondiázzuk. "Én milyen buta vagyok, jaj, ehhez én nem értek, le kéne fogynom pár kilót..." Majd a férfi megállapítja, hogy szerinte milyenek az értelmi képességeink, és a testalkatunk az ő elképzeléseinek megfelelő-e. Nincs idegesítőbb, mint mikor egy egyébként karcsú nő nem tud leszállni arról a témáról, hogy ő milyen kövérnek érzi magát, csak, hogy besöpörhesse a férfiak ellenvéleményét.


5. Ne akarjunk folyton kommunikálni!

A túl gyakori kommunikáció sok férfi számára taszító, főleg egy ismerkedés elején. Vannak, akik direkt nem is írnak/telefonálnak pár napig az első randi után, csak, hogy teszteljék a nőt, vajon mit szól ehhez. Bár szerintem egy férfi, akit valóban érdekel egy hölgy, mindenképpen ad valamilyen visszajelzést: ha valaki az első randi után 48 óráig nem jelentkezik, arra nem vesztegetnék további figyelmet.

De ha már elkezdődött a kapcsolatunk, akkor se bombázzuk a férfit üzenetekkel. Főleg, ha ő maga csak korlátosan szeret kommunikálni, és rendkívül elfoglalt. Valószínű, hogy egy másik generációhoz tartozik, és már ezért sincs igénye arra, hogy annyit cseteljen, telefonálgasson, mint a mai fiatalok.

Sokkal jobb, ha a férfi érzi úgy, hogy hiányzunk neki, mint ha fordítva van. A kommunikációs igényeinket meg elégítsük ki valaki mással.


6. Várjunk az ágyba bújással!

A férfiak mindig próbálkoznak, de ettől még nem örülnek, ha azonnal összejön a szex. Ha már tisztáztuk a kapcsolat kereteit, kinek mik az elvárásai, és vajon eléggé vonzódunk-e egymáshoz, akkor érdemes belevágni az intimebb fázisba. Mivel a férfiak szeretik, ha úgy érezhetik, hogy ők hódítottak meg, a túl könnyű zsákmányt sokszor nem becsülik meg. És így a splenda daddyket is könnyebb kikerülni.