Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Táv-Sugar – előnyök és hátrányok

Írta: Michelle, Dátum: 2018-01-02 13:11:26, Rovat: Sugar kapcsolat Címkék: ingázás, Sugar utazás, távkapcsolat, utazás

Ha olyan potenciális Sugar partnerrel kezdünk levelezni, aki elég messze él tőlünk, át kell gondolnunk, érdemes-e egyáltalán belevágnunk egy távkapcsolatba. Íme, néhány szempont, amely szerint eldönthetjük, nekünk való-e ez a műfaj.

Táv-Sugar – előnyök és hátrányok

Ahogy a Sugar világ, úgy a távkapcsolat se való mindenkinek. De adódhatnak olyan helyzetek az életben, amelyekben inkább vállaljuk ezt a formációt, mert annyira szeretjük a partnerünket, hogy a távolság miatt nem akarunk szakítani. Vagy mert eleve nincs is igényünk arra, hogy gyakran találkozzunk, esetleg úgyis van másik partnerünk, és a távkapcsolat egyfajta bónusz.

Az nyilvánvaló, hogy olyan embereknek, akik a sülve-főve együttlét hívei, a távkapcsolat egyáltalán nem való, még ha kényszerből el is viselik egy ideig, nem fognak hosszabb távon kitartani, hiszen ők nem szeretnek egyedül lenni. Az azonban, aki jól érzi magát egyedül, és szeret utazni, szívesen vállalja fel a gyakori helyváltoztatás nyűgeit valami másért cserébe, szívesen megy majd bele egy ilyen kalandba.


Előnyök


1. Sok-sok utazás

Ahhoz persze, hogy ezt a fajta kalandot vállaljuk, szeretnünk kell az utazást mint műfajt, és az embert, aki miatt útra kelünk. Az se mindegy, persze, hogy milyen irányba utazunk, és milyen hosszú időre. Milyen körülmények várnak ránk a célunknál, milyen a táj, városba megyünk vagy vidékre… Vagyis a Sugar Daddy és a Sugar Baby ízlésének eléggé egyeznie kell ahhoz, hogy ezek az utazások kellemesek legyenek.


2. Könnyebb diszkréten intézni a dolgokat

Ha mindkét fél utazik, vagyis nem arról van szó, hogy a Sugar Baby meglátogatja a Sugar Daddyt, hanem mindkettejük lakhelyétől távol találkoznak, sokkal kisebb az esélye, hogy olyan ismerősökbe botlanak, akikbe nem szeretnének. Nem kell ehhez még az sem, hogy a Daddy házas legyen, lehet, hogy a lány szeretné titokban tartani a kapcsolatát, akár csak a családja, a barátai előtt, vagy, mert a karrierjét negatívan befolyásolná, ha kiderülne, hogy Sugar Babyként él.


3. Egyszerűbb külön kezelni a Sugar és a mindennapi életünket

Sok Sugar partnernek van hagyományos párkapcsolata, férj, feleség, szerető, barát, és még ha ezek a partnerek tudnak is mindenről, könnyebb lehet számukra, ha nem szembesülnek a dologgal. A Sugar partner is könnyebben elfogadja, hogy a kapcsolatunk csak bizonyos dolgokra korlátozódik, és eszébe se jut, hogy többet akarjon – vagy ha mégis, sokkal többet kell tennie érte, mint akkor, ha egy városban élünk.


4. Nem válik monotonná a viszony

A távolság és az, hogy várni kell a másikra, fokozza a vágyat, és az új helyszínek is afrodiziákumként hatnak. Izgalmasabb lehet egy kapcsolat, amely soha nem válik rutinszerűvé, és mindig van benne valami váratlan… Teljesen spontán persze nem lehet, hiszen mindkét félnek tele a naptára és jó előre kell tervezni, de ha nem mindig ugyanoda utazunk, akkor minden alkalom kaland.


5. A köztes időkben annyit lehetünk egyedül, amennyit akarunk

Vannak emberek, akik kifejezetten szeretnek egyedül lakni, élni, de persze olykor szívesen vannak együtt másokkal is, szívesen engednek be az életükbe partnert – csak korlátozott időre. Nincs igényük gyakori együttlétre, és szeretik előre tudni, hogy mikor lesz a következő randi. Számukra a távkapcsolat, amennyiben tényleg megbízható a partner, és lehet rá számítani, ideális lehet.


Hátrányok


1. Csomó utazás és kényelmetlenség

Annak, aki nem szeret utazni, a sok kaland inkább csak nyűg, vagyis az otthonülők inkább ne vágjanak bele!


2. A munka vagy a tanulás rovására mehet

Ha teljes munkaidőben dolgozunk vagy tanulunk, akkor talán nehéz összeegyeztetni a sok utazást egyéb elfoglaltságainkkal. Egy szabadúszónak, illetve egy egyetemistának azért nem annyira szigorú az időbeosztása, de ha túl sokat utazunk, és az az érzésünk támad, hogy már nincs időnk lazítani, illetve spontán dönteni programokról, akkor az fojtogató lehet.


3. A magánéletünk rovására mehet

Ha van egyáltalán magánéletünk, és nem vagyunk időmilliomosok, akkor lehet, hogy az utazások már annyi időt elvesznek az egyébként is kevés szabadidőnkből, hogy azt a partnerünk, a családunk, a barátaink nem fogják könnyen tolerálni. És nekünk is hiányozni fog a velük töltött idő.


4. Ha valami közbejön, sokkal nagyobb a csalódás

Egy gondosan eltervezett randit, utazást lemondani nehezebb és kínosabb, mint egy átlagos randit: ha hetente egy-két alkalommal találkozunk és valamelyikünknek közbejön egy betegség, egy sürgős munka vagy családi probléma, akkor sincs tragédia: legfeljebb egy héten belül újra látjuk egymást. De ha csak havonta egyszer találkozunk, és azt kell lemondani, sokkal kellemetlenebbül érint majd mindkettőnket.


5. Lehet, hogy nehezebb megtartani a Sugar Daddyt

Nem csak a Sugar Babynek van magánélete és munkája, vagyis az SD számára is plusz megterhelést jelent, ha minden egyes randit külön kell megszerveznie, hotelt és repülőjegyet foglalni, kitalálni, hová menjenek… Ha vannak közelebb élő Sugar Babyk, akikkel nincs ennyi macera, akkor a Daddy dönthet úgy egy idő után, hogy inkább egy helyi lányt választ. Persze, csak akkor, ha a távkapcsolata nem annyira különleges, hogy megéri a plusz macerát is.


6. Valószínűleg kisebb a választék távkapcsolatra vágyó Sugar Daddykből

A sok utazással járó kapcsolat állandó extra költséget is jelent, és ezt sokan nem lennének hajlandóak vállalni. Sok férfire jellemző, főleg a kor előrehaladtával, hogy a kényelmesebb megoldás felé hajlik, vagyis, ha nem egy kifejezetten kalandvágyó, utazásmániás úriember az illető, akkor a közelben élő Sugar Babykre fog szavazni. Kivéve akkor, ha nős, és kifejezetten arra van szüksége, hogy a lakhelyétől távol találkozzon a szeretőjével.Mikor tehát olyan partner jelentkezik, akik eléggé távol él tőlünk, mindezeket érdemes átgondolni: vajon mennyire felelne meg nekünk egy távkapcsolat, kifejezetten ilyesmire vágyunk, vagy inkább a kényelemre szavazunk.