Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ne legyen még szex, de kóstoló kell

Írta: Michelle, Dátum: 2021-10-01 10:49:08, Rovat: Sugar kapcsolat Címkék: csókolózás, kóstoló, petting, próba

Megegyezés előtt ne legyen szex, de szex nélkül honnan tudjuk, hogy működik-e a kémia? Elég a csókolózás? Vagy ennél azért több kell?

Ne legyen még szex, de kóstoló kell

A Sugar kapcsolati tanácsadók mindig hangsúlyozzák, hogy az első szexre csak a megegyezés után kerüljön sor, vagyis amíg nincs garancia arra, hogy lesz valódi kapcsolat, addig a Sugar Baby ne engedjen a Sugar Daddy jelölt kérésének, ne feküdjön le vele. Igenám, de a férfiak joggal tartanak attól, hogy ha nincs lehetőség próbára, akkor számukra előnytelen megegyezés fog születni, hiszen nem tudják, mennyire illenek majd össze a hölggyel az ágyban. Attól, hogy valaki jó társaság, csinos, kellemes megjelenésű, élvezet vele beszélgetni, még nem biztos, hogy erotikus értelemben is olyan lesz, amilyennek reméljük. 

És ez nem csak a férfiak problémája: a nőknek ugyanolyan fontos, hogy a férfi fel tudja őket izgatni, hogy képes legyen önfegyelemre, ha kell... Persze az azonos neműek közötti kapcsolatok sem kevésbé problémásak, csak a legtöbb esetben Sugar Daddyk és női Sugar Babyk érintettek. De akárhogy is áll a dolog: egyezséget kötni csak némi beszélgetés alapján meglehetősen kockázatos. 

Milyen áthidaló megoldás lehetséges? 

Tehetünk egy erotikus próbát, amelyben nem megyünk el a végsőkig. Mondjuk megegyezünk abban, hogy csak kézzel érhetünk egymáshoz, illetve csókolózhatunk, de ennél többet nem teszünk. Nyilvánvaló, hogy ez is rejt magában kockázatokat, hiszen ha egyébként a körülmények adottak, tehát négy fal között vagyunk és nagyon tűzbe jövünk, akkor könnyen átléphetjük az előre megszabott határokat. Lehet, hogy kicsit kevésbé kényelmes helyet érdemes választani ilyenkor: ahol a külső körülmények akadályozzák a beteljesülést, így a kóstoló is megvalósul, de az éhségünk se csillapul. 

Sokan a csókolózást tartják mérvadónak: akivel jó a csók, azzal a szex is jó lesz, és vice-versa. Tehát megelégednek azzal, ami ilyenkor kiderül. De akinek már volt jónáhány partnere, az tudja, hogy lehet valakivel nem túl lelkesítő a csókolózás, és mégis nagyon jó a szex... Ha csak erre bazírozunk, akkor elszalaszthatunk jó pár olyan lehetőséget, amit kár lenne kihagyni. 

Ha már próbát teszünk, akkor ennél érdemes többet megtapasztalni: milyen a másik érintése, durva, kapkodós, ügyetlen, vagy épp ellenkezőleg, gyengéd, türelmes, esetleg túl visszafogott... Kíváncsi-e arra, mit szeretünk mi, kérdez-e, hallgat-e arra, amit mondunk, vagy egy előre meghatározott forgatókönyv szerint halad, ahogy ő megszokta. Az már a levelezésből is kiderül, hogy a partner nyitott-e, hogy odafigyel-e arra, amit az ízlésünkről mesélünk, valódi kíváncsiság jellemzi-e, vagy mindig csak arról van szó, hogy neki mi kellemes. 

De ha szóban még azt is ígéri, hogy figyelmes, türelmes, ilyen-olyan lesz, a próba alatt kiderülhet, hogy ez mennyire igaz. Lehet, hogy tényleg azt hiszi magáról, hogy ő figyelmes és kellemes partner. Egyszerűen nem veszi észre, mennyire nem az. Vagy nyitottnak gondolja magát, de kiderül, hogy a másik emberhez képest teljesen konzervatív. 

A kóstoló tehát nagyon fontos lépés lehet: ha két ember egymáshoz való, őket fel fogja tüzelni és motiválni fogja, míg akkor, ha nem illenek össze, idejekorán rá fognak ébredni, hogy nem érdemes erőltetni. Persze van, hogy csak az egyik fél jön rá, hogy számára nem felel meg a másik és ez borzasztó kínos, de attól még jobb, ha ilyenkor derül rá fény, mint ha akkor, amikor már elkötelezték magukat egymás mellett egy időre. 

A kóstoló helyszínét illetően nincs túl nagy választék, hiszen egyrészt azt kellene éreznünk, hogy biztonságban vagyunk, másrészt garantálnunk kéne, hogy nem megyünk el a végsőkig. A lakás, búvóhely, hotelszoba magánya túl nagy kísértést jelenthet, főleg a férfiak számára. Szóba kerülhet még az autó: sokan húzódnak félre egy erdőszélen, vagy plázaparkolóban, és esnek egymásnak ilyen-olyan módokon... A probléma itt egyrészt az lehet, hogy van némi veszélye a lelepleződésnek, másrészt itt a férfiak nagy előnybe kerülnek és a "csak kézzel" szabály könnyen sérülhet. Ráadásul egy rámenősebb, erőszakosabb férfi partner ellen a nő nem tud védekezni. 

A legjobb talán egy olyan szeparé, amely el van rejtve a többi ember szeme elől, ugyanakkor azért bármit nem lehet benne megtenni, mert pincérek járnak-kelnek a függöny mögött. Egy ilyen helynek a hangulata is teljesen más, mint egy pláza parkolójáé, ami, valljuk be, se nem elegáns, se nem felemelő...