Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A diáklányok hazamentek

Írta: Michelle, Dátum: 2020-03-25 22:37:20, Rovat: Sugar kapcsolat Címkék: egyetem, egyetemista lány, járvány, szétválás

Üres a város, üresek az egyetemek: a Sugar Babyk jó része hazament a szüleihez, a Daddyk pedig itt maradtak. Hogyan tovább ebben a bizonytalan helyzetben?

A diáklányok hazamentek

Korábban többször említettük, hogy a Sugar Babyk között viszonylag sok a diáklány, sőt, azok is egyetemistának szokták vallani magukat, akik nem azok, de simán el tudják játszani ezt a szerepet. Az egyetemek bezárásával azonban sok Sugar Baby is kénytelen volt hazaköltözni a családjával, elhagyva így a várost, a Sugar Daddyt és az anyagi önállóságot. 

Egy függetlenséget kedvelő, abban lubickoló lánynak egyáltalán nem kellemes hazamenni, még akkor sem, ha egyébként nincs semmi gondja a családjával és szívesen van otthon - szünidőben. De már hozzászokott az önállósághoz, a saját bevételhez, a felnőtt szerephez, és most egyik napról a másikra arra kényszerül, hogy visszaváltozzon vidéki jókislánnyá, aki ráadásul egész nap otthon is ül. Még jó, hogy mindenki más is ezt teszi. 

A világ beszűkült, és bizonyos kapcsolatainkat jegeljük. Vagy megváltoztatjuk a jellegét. Így például azok a Sugar Daddyk, akik vidéki diáklányokkal randiznak, és nem akarják elveszíteni a kontaktust, virtuálisan jelen lesznek a lány szüleinek otthonában, és van rá esély, hogy a szülők, a család semmit sem tud arról, milyen kapcsolati formát választott a nagylány, és miért zárkózik be a szobájába, ha videócsetel. 

Jelenthet ez extra nehézségeket (főleg, ha némi erotikát is bele akarnak csempészni a beszélgetésekbe), de akár extra izgalmakat is. Akadnak, akik ezt a szituációt pikánsnak és érdekesnek találják, mert bujkálni kell a szülők , testvérek elől... A lebukási veszély sokakban kelt pozitív izgalmat. Főleg most, hogy az életünk sokkal ingerszegényebb lett, egy ilyen kaland kicsit felpezsdítheti a vérünket. 

De akadhatnak olyan lányok is, akik éppen a lebukástól való félelmükben inkább úgy döntenek, hogy amíg ez az állapot fennmarad, addig nem tartják a kapcsolatot a Sugar Daddyvel, vagy nem oly módon tartják, hogy abból lebukás legyen. Ahogy a lányok a családjuk, úgy a nős Sugar Daddyk a nejük előtt bukhatnak le könnyűszerrel.

De arra is használhatják az időt, hogy új játékokat találnak ki és olyan oldalról ismerik meg egymást, amelyet eddig hanyagoltak. Ha a bezártság közepette azért marad személyes tér, és meg tudják oldani, bőven lesz alkalmuk jó beszélgetésekre, közös borozgatásra, filmnézésre, erotikus élményekre úgy is, hogy sok kilométer választja el őket egymástól.