Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Miért jó Sugar Babynek lenni?

Írta: Michelle, Dátum: 2020-03-10 15:07:35, Rovat: Sugar Baby Címkék: előnyök, kapcsolati háló, mentorálás, státusz, társasági élet, utazás

A Sugar kapcsolat 5 olyan előnye, amely az egész jövőnk szempontjából meghatározó lehet.

Miért jó Sugar Babynek lenni?

Milyen előnyei vannak a Sugar életmódnak azon túl, hogy nem kell napi kenyérgondokkal küszködnünk és több mindent megengedhetünk magunknak, mint korábban? Kellemesen tölthetjük az időt és nem kell a diákhitel miatt aggódnunk, akár még a családunkat is segíthetjük. De ez még nem minden. Íme, öt előny, amely hosszú távon is jó hatással lesz az életünkre. 

  1. Értékes és érdekes társaságban lehetünk

Sok fiatal panaszkodik magányra, és sokan érzik úgy, hogy a kortársaik túl komolytalanok, nem elég érettek, nem lehet velük értelmesen beszélgetni. Az ilyen fiatal nők számára kellemes meglepetést nyújthatnak az érettebb férfiak, akikkel végre van közös téma, és akik nem mondanának le egy randit valamiféle végtelenített számítógépes játék kedvéért. 

Érdekes férfiak izgalmas helyekre is elvihetnek és olyan élményekben lehet részünk, amilyenekben a kortársainkkal nem lenne esélyünk. Azon túl, hogy kellemesen érezzük magunkat, későbbi kapcsolatainkban mi is fogjuk tudni, mit érdemes másoknak megmutatni, milyen különleges meglepetéseket lehet szerezni egy partnernek. 

 

  1. Mentort találhatunk magunknak

Ha a Sugar Daddy szakmájának bármi köze van a miénkhez, vagy akár csak olyan jellegű, amelyben sok üzleti tapasztalatot szerzett, könnyen a mentorunkká válhat még akkor is, ha tevőlegesen nem segíti a karrierünket. Lehet, hogy csak tippeket ad, hogyan kell tárgyalni, mit mondjunk egy megbeszélésen, mire figyeljünk oda. 

Nem mindenki veszi jó néven, ha egy tapasztaltabb ember tanácsokat ad, de még akkor is érdemes odafigyelni a másik mondanivalójára, ha közben nem értünk vele mindig egyet. Az is igaz, hogy bizonyos dolgokban a mentorunk tanulhat tőlünk: ha nem felfuvalkodott hólyag, akkor ezt ő is felismeri.

A mentorok egyébként sokszor évtizedekig figyelemmel kísérnek bennünket, olykor a férfi/nő kapcsolat lezárása után is a barátaink maradnak. 

 

  1. Kapcsolati hálót építhetünk

Ha a Sugar kapcsolatunk nem titkos keretek között folyik, akkor nem csak egy érdekes emberrel fogunk megismerkedni, hanem többel is: egyik barát hozza a másikat, egyik üzleti partner miatt kapcsolatba kerülhetünk a következővel. Egy szép nőt mindenki szívesen hív meg az asztalához, és igen könnyen értékes kapcsolatokkal gazdagodhatunk. Éppen elég csak flörtölni ahhoz, hogy a férfiak (és olykor a nők) kedvünkre akarjanak tenni. 

A kapcsolati tőke pedig meghatározó lehet hosszú távon, mind magánéleti, mind szakmai szempontból.

 

  1. Egy másik társadalmi rétegbe tartozhatunk

Noha most már nincsenek olyan mereven elkülönülő társadalmi rétegek, mint azelőtt, azért hatalmas különbségek vannak egyes közegek között. És a Sugar kapcsolatok arra is lehetőséget teremthetnek, hogy előnytelenebb helyzetből előnyösebb pozícióba kerüljünk. Van, akinek a státusz nem sokat jelent, mások viszont rendkívül fontosnak tartják, és harcolnak azért, hogy exkluzív társaságok tagjai lehessenek. Ez nyilván hosszabb távon is nagy előnyökkel járhat. 

 

  1. Világot láthatunk

Noha most éppen kevésbé ajánlott az utazgatás, általában azért a Sugar Baby lét egy nagy előnye, hogy olyan helyekre juthat el az ember lánya, amilyenekre önerőből aligha sikerülne. És ezek az élmények egy életre szólnak. 

Persze olyan társsal érdemes utazgatni, aki közben kellemes társaság, és akivel könnyű kijönni. 

Az utazások rengeteg élménnyel gazdagítanak, és persze időközben megtanuljuk, hogyan kell jól utazni, mi mindenre érdemes odafigyelni, kiben lehet megbízni, kiben nem. Az élvezet mellett az utazás folyamatos tanulás is, és később rengeteget profitálhatunk abból, ha jártunk bizonyos helyeken, ismerjük annak szokásait.