Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A Sugar Daddyk legfontosabb tulajdonságai

Írta: Michelle, Dátum: 2019-10-29 15:55:20, Rovat: Sugar Daddy

Azon túl, ha szeretnénk, ha a Sugar Daddy csinos és sármos lenne, egyáltalán nem mellékes, milyen ember. Milyen mániái és gyengeségei vannak és ezek hogyan passzolnak a mi tulajdonságainkhoz.

A Sugar Daddyk legfontosabb tulajdonságai

Valójában a jó Sugar Daddy nem sokban különbözik a jó pasitól, sőt, amit egy barátban vagy egy férjben becsülünk, azt a Sugar Daddyben is értékelni fogjuk. Viszont mivel nem fogunk velük együtt élni, sem családot alapítani, bizonyos dolgok fontosabbak lehetnek egy Sugar kapcsolatban, mások meg elhanyagolhatóak. Az például, hogy mennyire rendes vagy rendetlen az illető otthon, SD esetében minket nem érint. Mint ahogy az se, hogy hánykor fekszik le, hánykor kel, milyen zenét hallgat. Az viszont már sokkal fontosabb, mennyire jó levélíró, és mennyire hajlamos magyarázat nélkül eltűnni.

A Sugar Daddy legfontosabb tulajdonságai, amelyek alapvetően befolyásolják a kapcsolatunk minőségét:


1. Milyen beszélgető- és levelezőpartner?


Manapság annyi kommunikációs csatorna létezik, hogy szinte azt se tudjuk, melyiket válasszuk. Ráadásul nagyon el vagyunk kényeztetve: megszokhattunk, hogy gyors válaszokat kapunk, bármikor elérhetőek a barátaink, ugyanakkor persze ezzel az is együtt jár, hogy mikor valaki mondjuk 24 órán át nem jelentkezik, mindjárt a legrosszabbra gondolunk. Valami baja esett? Vagy ghosting áldozataivá váltunk? 

Egy távkapcsolatban, és a Sugar viszonyok ilyenek, elsődleges szerepet kap a levelezés, telefonálás, csetelés. Van, akinek csak a puszta tény fontos, hogy a Sugar Daddy ott van, elérhető, ma is írt két sort. Van, aki meg szeret tartalmas, élvezetes e-mail-eket kapni. Vagy szexi üzeneteket. 

Az ideális Sugar Daddy könnyedén kommunikál. Lehet, hogy inkább telefonál, de az is lehet, hogy leveleket ír vagy csetel: viszont rendszeresen bejelentkezik és nem hagy kétségek között. Amikor kapcsolatot teremt, kedves és humoros, nem ontja magából a panaszt. Ha személyesen találkozunk, akkor is mindig tudja, mit kell mondania, mi esik jól. És persze nagyszerű közönség: meghallgat, odafigyel ránk, csak akkor ad tanácsot, ha kérjük. Tudom, ritka az ilyen férfi, de azért létezik. 


2. Mennyire sértődékeny?

Az egyik legnehezebben kezelhető tulajdonság, ha valaki minden kicsiségen felhúzza magát. Ha az élő fába is beleköt, ha nem tudunk úgy nézni rá, hogy az neki megfelelő legyen. Nos, a jó Sugar Daddy nem mimóza alkat. Nem fog minden kis baromságon fennakadni, és persze ő sem sérteget senkit. Ha lemondunk egy randit, nem csinál belőle nagy gondot, főleg, ha ez csak ritkán fordul elő és teljesen elfogadható indokkal tesszük. Természetesen elvárja, hogy mi se boruljunk ki, ha ő mondja le a találkát. Nem keres mögöttes jelentéseket semleges kijelentésekben és nem próbálja kényszeresen bizonyítani, milyen macsó. Vagyis felnőtt férfiként és nem hisztis kisfiúként viselkedik. 


3. Nagylelkű, nagyvonalú, segítőkész-e?

Az igazi Sugar Daddy mindig nagyvonalú, sosem garasoskodik, viszont nem is szórja a pénzt ész nélkül, csak, hogy megmutassa, ezt is megteheti. Nincs szüksége arra, hogy minden percben éreztesse, mi mindene van. Sokkal fontosabb, hogy minden tekintetben nagylelkű és ha tényleg szükségünk van valamire, akkor segít. 

Soha nem az eszement ajándékok bizonyítják valaki emberi minőségét, az a lényeg, hogy odafigyel-e ránk és olyasmit ad-e, aminek tényleg tudunk örülni. Az viszont nem járja, ha csak passzívan várjuk, hogy elhalmozzon minden jóval. A nagyvonalúság nem egyenlő a baleksággal. 


4. Megbízható, szavatartó ember-e?

Vagyis, ha azt mondja, hogy felhív, akkor tényleg felhív, ha azt mondja, hogy ekkor és ekkor értünk jön, akkor tényleg ott lesz? Vagy megfeledkezik az ígéreteiről, késik, rá kell szólni, esetleg eltűnik napokra, mikor pedig meg volt beszélve, hogy találkozunk? Ha valaki már egy ismerkedés elején túl hamar túl sokat ígér, akkor szinte biztos, hogy kamuzik. A könnyen belelkesedő, mézes-mázos pasikról valahogy mindig elég hamar kiderül, hogy nem lehet őket komolyan venni. 


5. Szereti-e a szexet? És mennyire erőlteti? 

Itt nyilván csak annál számít, hogy mennyire szereti a szexet, aki nem plátói kapcsolatot akar. Viszont ha már a megegyezés szerint a szex is része a viszonyunknak, akkor nagyon nem mindegy, hogyan gondolja ő és hogy gondoljuk mi. Két alapvető gond van egy pasival: ha túl ritkán akar szexelni, vagy ha túl gyakran. Természetesen csakis ahhoz képest érdekes ez, hogy a partnere milyen gyakran szeretne. Illetve, ha a gyakoriság tekintetében nagyon különböznek, akkor ragaszkodnak-e a kizárólagossághoz.

A gyakoriságon túl az is fontos szempont, hogy mit szeretünk csinálni az ágyban és mit nem. Olyan Sugar Daddyvel, aki számunkra nem kívánatos szexuális praktikákat várna el tőlünk, ne is kezdjünk kapcsolatot. Manapság ezeket a kényes kérdéseket azért már meg lehet előzetesen is beszélni. Ne erőltessünk magunkra semmit, amit nem kívánunk, és ne hitegessük a pasit olyasmivel, amire nem vagyunk igazán hajlandók. Ez természetesen fordítva is igaz: a Sugar Babynek is lehetnek olyan vágyai, amelyekre az SD mondana nemet. Felesleges rossz kompromisszumokat kötni, valószínűleg találunk olyan partnert, aki jobban megfelel az ízlésünknek.