Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Lehet-e egyensúlyozni a Sugar Daddy és egy fiatalabb pasi között?

Írta: Michelle, Dátum: 2016-12-20 09:00:00, Rovat: Egyéb Címkék: egyensúlyozás két pasi között, kizárólagosság nélkül, sugar daddy, több partner

A Sugar kapcsolatokba sok minden belefér, az is, hogy a Sugar Daddynek van felesége, hivatalos barátnője, szeretője, meg az is, hogy a Sugar Babynek van barátja. (Hogy férje lenne, az elég valószínűtlen.) A kérdés persze az, hogy ki mit fogad el, ki mire hajlandó, és ha már két (vagy még több) partner is van képben, akkor mit tudjanak azok egymásról, hogyan kommunikáljunk velük és mennyire legyünk őszinték.

Lehet-e egyensúlyozni a Sugar Daddy és egy fiatalabb pasi között?

Bizonyos Sugar Daddyk nem várnak kizárólagosságot, mások viszont igen. És ez nem attól függ, hogy ők kizárólagosságot nyújtanak-e, lehet, hogy tényleg monogám természetűek, ám van egy feleségük, akitől nyilván nem fognak elválni, de az is lehet, hogy ők maguk inkább poligámok, viszont a női partnerüktől ezt nem fogadják el (már, ha tudnak róla). Nevezhetjük ezt szexista hozzáállásnak, kettős mércének, akárminek, de tény, hogy senkinek sem kötelező olyan kapcsolatot vállalnia, amely nem felel meg az elképzeléseinek. Már ha abból indulunk ki, ha a két egyezkedő fél teljesen őszinte. Ami férfi/nő kapcsolatok esetén elég ritkán fordul elő, de itt legalább több esély van rá, mint másutt.

Ha a Sugar Babynak már van barátja, élettársa, és ebben az állapotban dönt úgy, hogy támogatót keres, akkor az első lépés - elvileg - az lenne, hogy ezt előbb megbeszéli a pasijával. Persze nem mindenki meri ezt megtenni, mert hogy előre tart attól, hogy teljes visszautasításban lesz része, illetve szakítanak vele, és elítélik... Vagyis előfordulhat, hogy a lány úgy kezd el Sugar randizni, hogy a barátja mit sem tud róla.

Ez tulajdonképp klasszikus hűtlenségi eset, és annak az esélye, hogy semmi nem derül ki az egészből, elég kicsi, kivéve, ha távkapcsolatról van szó, vagy olyan együttjárásról, amely nem jelent napi szintű együtt lógást, és a fiú nem is kontrollálja a lányt. Viszont akkor is ki kell találni valami hihető fedőtörténetet azzal kapcsolatban, hogy az eddig csóró barátnőnek mitől telik hirtelen drágább ruhákra, sminkre, kütyükre, illetve bizonyos alkalmakkor miért nem veszi fel a telefont. Nagy az esélye, hogy erre épkézláb és hihető magyarázatot a Sugar Babyk nem tudnak adni, úgyhogy a legegyszerűbb mégis bevallani az igazat, és vállalni a következményeket. 

A másik verzió akkor áll elő, ha már létezik a Sugar kapcsolat, és a lány eközben ismerkedik meg hasonló korú sráccal: itt először is a Sugar Daddy véleményét kéne kikérni, mit szólna hozzá, ha a kedvesének más férfi is lenne az életében - bár elvileg a megegyezésben már eleve benne foglaltatik, hogy az illető hogyan áll az osztozkodáshoz... De az elmélet nem mindig azonos a gyakorlattal, illetve lehet, hogy ezt a kérdést nem tisztázták eléggé a kezdetek kezdetén, utólag beszélgetni róla viszont sokszor sokkalta nehezebb, mert az embernek már bőven van vesztenivalója. Aki még nem volt hasonló helyzetben, az könnyen ítélkezik, de van az úgy, hogy egyáltalán nem könnyű eldönteni, szólaljunk-e meg, vagy sem. Lebukási szempontból talán kevésbé veszélyes ez a helyzet, a Sugar Daddy szinte biztos, hogy nem él együtt a lánnyal, és anyagi szempontból az új ismeretség nem jelent változást... 

Ha viszont vagy az egyik, vagy a másik pasi nem tőlünk tudja meg, hogy van más is a képben, akkor meglehet, hogy rosszul fog reagálni (rosszabbul, mint ha előre megkérdeztük volna, mit szól hozzá), bár olyan is van, aki nagyszerűen fogadja a döntésünket, és nem is érti, hogy léteznek olyanok, akik ki akarnak sajátítani egy nőt... Mindenesetre legyünk tudatában annak, hogy mit kockáztatunk, ha valamelyik kapcsolatunk írott vagy íratlan szabályait nem tartjuk be. És döntsük el, ha egy mód van rá, hogy melyik kapcsolat fontosabb, ha rákényszerülünk, hogy válasszunk a kettő között.

A szerény anyagi körülmények között élő, ámde fiatalabb és esetleg jobb külsejű "vetélytárs" esetleg jobban zavarhatja a Sugar Daddyt, mint a hozzá hasonló kaliberű, korú és kinézetű úriember: tehát nagyobb az esélye, hogy az SD elfogad egy másik SD-t, mint hogy megbékél egy fiatalabb, a lány saját világához egyébként is közelebb álló sráccal. De egy fiatal srácot is jobban zavarhat egy befutott, a barátnőjét drága ajándékokkal és különleges élményekkel megajándékozó férfi, mint egy vele körülbelül egy súlycsoportban lévő másik srác... A sztereotípiák ilyenkor mindig befigyelnek: az idősebb azt gondolja, hogy a fiatalság mindent visz, hiába az a többlet, amit ő nyújtani tud, a fiatal meg azt hiszi, hogy a vagyon hat afrodiziákumként... 

Ideális esetben el tudják fogadni egymás létezését: az az SB, akinek ez megadatik, nagyon hálás lehet a sorsnak, mert a férfiak birtoklási vágya és rivalizálási mániája rengeteg konfliktushoz vezetett, mióta a világ világ, tehát a toleráns, a kedvesének szabadságot adó férfiembert nagyon meg kell becsülni (bármennyire is lesajnálják a monogámia hívei)... Viszont ne feszítsük túl a húrt: ne akarjuk, hogy megismerkedjenek, és jó haverok legyenek. A legjobb az, ha csak nagyon keveset tudnak egymásról, és még egymás kinézetéről sem kapnak információkat. Így sokkal kisebb az esélye, hogy ha véletlenül találkoznának valahol, tudatában legyenek annak, hogy milyen furcsa kötelék fűzi össze őket. 

Ha egy lánynak két SD-je van, azok viszont lehet, hogy megértik egymást, legalább is nagyobb az esélye, de az ilyesmit soha nem szabad erőltetni. Ne feltétlenül abból induljunk ki, hogy mi magunk nőként hasonló esetben mit szeretnénk, mert ebben nagyon különbözőek az emberek. (És nem attól függ, hogy nő-e vagy férfi valaki.) Ha valamelyik partnerünk többes szexre vágyik, valószínűleg akkor sem a másik állandó partnerünk a jó megoldás. Bár ha fordított esetről van szó, és egy férfinak van két barátnője (SB vagy más jellegű kapcsolata), az már inkább tud működni, hogy ő összehozza a lányokat. De a Sugar Babyk megkettőződésének jelenségéről majd egy más alkalommal beszélünk.