Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hét szabály nős Sugar Daddyvel való randizás esetére

Írta: Michelle, Dátum: 2017-01-10 09:00:00, Rovat: Egyéb Címkék: házas Sugar daddy, nős férfi, nős Sugar daddy

Írtunk már a Sugar Daddy típusokról: az egyik nagyon gyakori eset, hogy az SD nem független, hanem éppenséggel nős, vagyis a Sugar Baby egy ilyen férfival kapcsolatba kerülve klasszikus szeretői pozícióba kerül. Nem mindenki hajlandó erre, természetesen, de ha mégis úgy alakul, hogy házas partnerrel kerülünk össze, akkor jobb, ha tudjuk, hogy bizonyos adottságokat, korlátozásokat el kell tudnunk fogadni.

Hét szabály nős Sugar Daddyvel való randizás esetére

1. A családja mindig (vagy legtöbbször) első helyen fog állni

Ha a Sugar Daddy nős, sőt, gyerekei is vannak, és főleg, ha azok a gyerekek még kiskorúak, az a természetes, ha a családja áll első helyen. Az nem biztos, hogy a házassága is prioritást élvez minden esetben, ez a házasság minőségétől függ. De a gyerekek érdekeinél semmi nem lehet fontosabb. Sok szingli lány ezt nem igazán érti/érzi át, ezért talán szerencsésebb az SD számára is, ha olyan partnert választ, akinek ehhez van érzékenysége, és ezt el tudja fogadni.

Noha magyar viszonyok között még mindig sokkal valószínűbb, hogy egy nő randizásának tesz keresztbe a családja, azért a férfinak is lehetnek olyan kötelezettségei, amelyek megakadályozzák, hogy együtt legyen a kedvesével. Ha ezeket a korlátokat egy Sugar Baby nem tudja tolerálni, akkor abból csak keserűség lesz.


2. Lehet, hogy a kapcsolatból ő fog többet profitálni

Még akkor is diszkrétnek kell lennetek, ha esetleg nyitott házasságban él, hiszen ennek a tényét a házaspár nem szívesen szellőzteti, a gyerekeknek sem mondja el, nem hogy az összes ismerősnek, barátnak… Vagyis a kapcsolat félig-meddig titokban fog folyni. Meglehet, hogy sosem mutatkozhatsz a Sugar Daddyvel nyilvánosság előtt, legalábbis nem abban a közegben, ahová vágynál, ahová a feleségét is elvinné.

Akinek a csillogás és a nagy társasági élet nem fontos, szívesen megy eldugottabb helyekre is, annak nem lesz ez gond, sőt, lehet, hogy még szívesebben is vesz egy ilyen jellegű kapcsolatot, de ha neked elsődleges fontosságú, hogy minél szuperebb éttermekbe, hotelekbe, fogadásokra is elmehess, akkor ne kezdj nős pasikkal. Természetesen olyan házas férfiak is vannak, akik a lehető legnagyobb természetességgel mutatkoznak a barátnőjükkel – ezért tisztázd már az ismerkedéskor, hogy milyen limitációkkal fog járni a kapcsolat.


3. Tarts tiszteletben bizonyos korlátozásokat!

Ha egy férfi nős, az rengeteg kötöttséget jelent. Ezek attól nem szűnnek meg, ha a férfi úgy dönt, hogy szeretőt tart, illetve a Sugar életmódot választja, akár a neje tudtával, akár anélkül. És egyáltalán nem valószínű, hogy az addigi életén gyökeresen változtatni akarna. Szinte biztos, hogy a veled való kapcsolatát az élete többi részétől külön akarja kezelni, ez például abban is megnyilvánulhat, hogy nem veheted fel vele bármikor és bármilyen módon a kapcsolatot.4. Maximálisan kerüld el a családi, párkapcsolati drámákat!

Ha megfelelő diszkrécióval éltek, akkor kicsi az esélye, hogy dráma lesz belőle, de ne is adj rá semmilyen ürügyet. Még ha rajta is kapna vele a felesége, akkor se menj bele semmilyen konfrontációba! Tisztázd előre a Sugar Daddyvel, hogy mit tervez lebukás esetére, illetve puhatold ki, hogy milyen természetű a felesége. Ha volt már példa zajos, erőszakos jelenetekre elődeiddel, akkor inkább menekülj a kapcsolatból. Soha ne keresd fel a nejét, és ha ő talál meg, ne állj le vele vitatkozni. A párkapcsolati drámákat nagyon jól el lehet kerülni, csak azokról, akik ebben sikeresek, soha nem ír a sajtó. Rólad se írjon!


5. Soha ne kérd a Sugar Daddyt arra, hogy hagyja el a feleségét!

Ahogy már fentebb is elhangzott, a nős férfival folytatott viszony bizonyos korlátozásokkal jár, és azzal, hogy ezeket elfogadjuk. Hiába szeretünk bele a Sugar Daddybe, ne sugalljuk azt, hogy el kéne válnia a nejétől, és főleg ne mondjuk ezt ki! Persze olyan létezik, hogy egy SD mégis a válás mellett dönt, de ez a döntés csakis az övé, és a Sugar kapcsolattól esetleg teljesen független. Azt se vegyük készpénznek, hogy válás esetén majd feleségül fog venni… Sőt, a válás sokszor a szeretői kapcsolat végét is jelenti…


6. Légy kreatív az ünnepek idején!

Először is: ne számíts rá, hogy az SD veled tölti az ünnepeket, ez szinte kizárt. Tervezz be valami mást ilyenkorra, vagy, ha egyébként szeretsz egyedül is lenni, akkor élvezd ki az egyedüllétet. Semmiképp ne erőltesd, hogy látogasson meg karácsony másnapján. Persze, egy hétköznapon szervezhetsz előkarácsonyt vagy születésnapot, de az ne is emlékeztessen a családi szokásokra, legyen teljesen más. Ne feledd, az ünnepek, a vakációk sokszor szexmentességet jelentenek a férfi számára, érezze, hogy veled ez mennyire másképp van!


7. Mindig, mindig védekezz!

Semmiképp ne ess teherbe egy nős férfitól! Persze 100%-os módszer nincs, de tégy meg mindent, hogy elkerüld a terhességet, mert ha mégis megtörténik a baleset, tőle nem számíthatsz arra, hogy majd veled együtt neveli fel a gyereket. A legvalószínűbb kimenet ilyenkor az abortusz, ami nagyon megviseli a nőt, de a férfinak is nehéz lehet, a kapcsolat ugyancsak megsínyli. Szóval ne kockáztass! (Természetesen más esetekben sem érdemes kockáztatni, amennyiben a férfi partner nem akar gyereket, soha ne használjuk a „véletlen teherbe esést” arra, hogy magunkhoz kössük!)


Olybá tűnik, mintha a nős férfiakkal folytatott kapcsolat csak szabályokból és korlátozásokból állna, mintha belekezdeni se lenne érdemes. Pedig ez messze nincs így. Ha a Sugar Daddy kivívott magának a házasságában egy bizonyos szabadságot, és nem túl elfoglalt ahhoz, hogy valódi kapcsolatot folytasson a barátnőjével, akkor a lehető legjobb partner lehet, főleg olyan nőknek, akik akkor is tudnak magukkal mit kezdeni, ha épp nincs randijuk. Természetesen a két nős Sugar Daddy is megoldás lehet, ha az egyik nagyon kevéssé ér rá… Vagy egy nem Sugar jellegű második kapcsolat a Sugar mellett… Persze abban az esetben, ha ezt minden résztvevő el tudja fogadni.